BREAKING

5

LetsGO Taxi – Online Ταξίμετρο από το www.letsGO.gr

Πήγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή; Μμμμμ όχι πια...
Το www.letsGO.gr  παρουσιάζει μια μοναδική σε παγκόσμια κλίμακα υπηρεσία: το online ταξίμετρο! Μια πολύ χρήσιμη και αξιόπιστη υπηρεσία υπολογισμού του κόστους μιας διαδρομής με ταξί!
Μέσα από ένα πολύ απλό και φιλικό περιβάλλον, ο χρήστης επιλέγει τις διευθύνσεις αφετηρίας και προορισμού, και το σύστημα προτείνει τη βέλτιστη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει και υπολογίζει το κόστος της διαδρομής αυτής με ταξί, με βάση τα ισχύοντα κόμιστρα, συμπ/νου του ΦΠΑ.
Για τον υπολογισμό του κόστους λαμβάνεται υπόψη και η επιθυμητή Ώρα Διαδρομής, έτσι ώστε να ληφθεί υπόψη της τυχόν διαφορετική χρέωση (ημερήσιο ή νυχτερινό τιμολόγιο) αλλά και η Περιμετρική Ζώνη (Μονή Ταρίφα) των Ταξί στον Νομό Αττικής. Πολύ σύντομα θα συμπεριληφθούν κι άλλες πόλεις.
Όπως ακριβώς και σε μια πραγματική διαδρομή με ταξί, η υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της και τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις για Αεροδρόμια, Λιμάνια, ΚΤΕΛ και Σιδηροδρομικούς Σταθμούς, τον αριθμό των Αποσκευών άνω των 10Kg, την διέλευση από σταθμούς διοδίων, το κόστος για κλήση / ραντεβού ραδιοταξί, αλλά και τη διακύμανση του κυκλοφοριακού φόρτου. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί εύκολα να παραμετροποιήσει το κόστος σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα.
Όπως είναι φυσικό, η πραγματική τιμή μπορεί να αποκλίνει λίγο ανάλογα με την κίνηση στους δρόμους, τις καιρικές συνθήκες κι άλλους απρόβλεπτους παράγοντες. Ωστόσο, παρέχει μια πολύ καλή ένδειξη του κόστους, κι αυτή έχει επιβεβαιωθεί με πραγματικά δεδομένα!
Η υπηρεσία παρέχει επίσης τη δυνατότητα εκτύπωσης της απόδειξης (βλ. σχετική εικόνα), με αναλυτικές χρεώσεις, όπως ακριβώς ένα ταξίμετρο. Επιπρόσθετα, μπορεί κάποιος να εκτυπώσει και την προτεινόμενη διαδρομή, με αναλυτικές οδηγίες δρομολόγησης, για να πάρει μαζί του στο ταξί.
Υπενθυμίζεται ότι το http://www.letsGO.gr είναι ένας ψηφιακός χάρτης, με πολλές χρηστικές υπηρεσίες και πολλά σημεία ενδιαφέροντος, κάνοντας τη χρήση και την πλοήγηση ακόμη πιο ευχάριστη, ακόμη πιο φιλική!
Αν και ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, το προσφέρει στους χρήστες του πολλές δυνατότητες, όπως:
• Ψηφιακούς χάρτες υψηλής ανάλυσης για όλη την Ελλάδα.
• Αναζήτηση μιας Διεύθυνσης σε ελεύθερο κείμενο, στα ελληνικά ή greeklish.
• Δρομολόγηση από ένα σημείο σ’ άλλο, με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης.
• Χιλιάδες Σημεία Ενδιαφέροντος που εμπλουτίζεται συνεχώς.
• Εκτύπωση και Αποστολή με email του Χάρτη και των Οδηγιών Δρομολόγησης.
• Αυτόματη προσαρμογή (auto-resize) του site στην οθόνη του κάθε χρήστη.
• Συμβατότητα μ’ όλους τους γνωστούς browsers της αγοράς.

5 Comments

 • Μπάμπης Σαλονικιός
  11 Σεπτεμβρίου 2010 at 17:12

  Πολύ δυνατό πρόγραμμα!!!! Μπράβο daddy

 • karadima katerina
  9 Σεπτεμβρίου 2010 at 06:58

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ!!! ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ SITE.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΌ ΤΟΥ!!!!

 • Manos G.
  8 Σεπτεμβρίου 2010 at 08:11

  Εξαιρετική εφαρμογή, να κοιτάμε πριν πάμε κάπου με ταξί. Τέτοιες εφαρμογές θα δώσουν και ώθηση στο mobile internet!

 • Maria Mastoraki
  8 Σεπτεμβρίου 2010 at 05:59

  Πολύ έξυπνη και εξυπηρετική εφαρμογή

 • Annita
  8 Σεπτεμβρίου 2010 at 05:28

  Η ακρίβειά του είναι τρομακτική! Το τσέκαρα 2 φορές και για αρκετά μεγάλες αποστάσεις και η απόκλιση από τη πραγματική τιμή που έγραψαν τα ταξίμετρα ήταν 10 με 20 λεπτά του ευρώ! Πάρα πολύ καλή υπηρεσία ακριβής και ιδιαίτερα χρήσιμη!