18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H LeTV «σκίζει», πετυχαίνοντας πωλήσεις που ξεπερνούν τα 4 εκατ. smartphones μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο!

    Η κινεζική LeTV συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες κατασκευής προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. Τα νούμερα λένε την αλήθεια, καθώς όπως έγινε γνωστό η LeTV κατάφερε να πουλήσει παραπάνω από 4 εκατομμύρια smartphones μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, καλύπτοντας ένα διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Αυτό είναι αν μη τι άλλο ένα τεράστιο επίτευγμα για την LeTV, καθώς πρόκειται για μία πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας που ουσιαστικά τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

    Original-Letv-Max-X900-Android-5-0-Snapdragon-810-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-6

    Κύρια πηγή εσόδων της LeTV δεν μπορεί παρά να είναι η τεράστια αγορά της Κίνας, όπου εκεί η γνωστή πλέον εταιρεία πουλάει τα περισσότερα smartphones, ενώ πολύ καλά τα πάει και στην Ινδία. Ωστόσο, εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι στην CES 2016 το Le Max Pro παρουσιάστηκε από την Qualcomm, ως το πρώτο high-end smartphone που θα στηρίζεται στο Snapdragon 820 chipset, μπορούμε εύκολα να φανταστούμε ότι η κινεζική εταιρεία πολύ σύντομα θα κάνει αισθητή την παρουσία της και σε άλλες αγορές του πλανήτη. Ο συνδυασμός υψηλών επιδόσεων και high-end χαρακτηριστικών και εξαιρετικά χαμηλής τιμής είναι μία φιλοσοφία που έχει περάσει στα περισσότερα προϊόντα της LeTV, για αυτό και το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίνεται θετικά. Κάτι μας λέει ότι η κινεζική εταιρεία θα είναι ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας για το 2016…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles