12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lewis Gets Inked! O Lewis Hamilton πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Epson

    Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της FIA Formula One, Lewis Hamilton, πρωταγωνιστεί σε μια ανατρεπτική ταινία που δημιουργήθηκε από την Epson και η οποία παρουσιάστηκε σήμερα.

    Η ταινία «Lewis Gets Inked», που υπογραμμίζει τα οφέλη του νέου Ink Tank System εκτυπωτή, είναι διαθέσιμη για προβολή στο YouTube κανάλι και την ιστοσελίδα της Epson.

    lewis

    Το ψυχαγωγικό, γεμάτο δράση βίντεο είναι γυρισμένο στις κεντρικές εγκαταστάσεις της MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team. Επικεντρώνεται σε ένα στιγμιότυπο δράσης όπου ο Lewis γλιστράει σε αργή κίνηση μέσα από χαρτιά που αιωρούνται πριν έρθει αντιμέτωπος με έναν πίδακα πολύχρωμων μελανιών.

    Αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα προέκυψε σε συνεργασία με την MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία των Ink Tank System εκτυπωτών της Epson και αναδεικνύει την επαναστατική τεχνολογία ενσωματωμένων επαναγεμιζόμενων δοχείων μελανιών υψηλής χωρητικότητας, καθώς και την τεράστια ποσότητα μελανιών που παρέχονται με την αγορά αυτών των εκτυπωτών. Τα οφέλη των Ink Tank System εκτυπωτών – εκτυπώσεις μεγάλου όγκου χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν φύσιγγες μελάνης – επικοινωνήθηκαν με έναν εκπληκτικό και διασκεδαστικό τρόπο σε αυτό το ανατρεπτικό βίντεο.

    Ως επίσημος συνεργάτης της ομάδας, η Epson παρέχει στην MERCEDES AMG PETRONAS την εμπειρία της στον τομέα των inkjet εκτυπωτών, σαρωτών, 3LCD βιντεοπροβολέων και wearables, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων γυαλιών. Η καμπάνια «Lewis Gets Inked» κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος με την προβολή της μέχρι τώρα συνεργασίας των  δύο εταιρειών, που αναδείκνυε την παγκόσμια ηγετική τους θέση και τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, με ένα πιο σοβαρό ύφος. Η χρήση νέων τεχνολογιών με στόχο τις υψηλές αποδόσεις από την Epson είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με αυτό που οι νυν παγκόσμιοι πρωταθλητές της FIA Formula One αγωνίζονται να πετύχουν στον αθλητισμό και αυτό είναι ένα παράδειγμα στενής συνεργασίας της ομάδας με την Epson για να αναδείξουν την καινοτομία που τις διακρίνει.

    Ο Lewis σχολίασε: «Κατά τη διάρκεια κάθε περιόδου, χρειάζεται να λάβω μέρος σε ορισμένα αρκετά ενδιαφέροντα projects με τους συνεργάτες της ομάδας, ωστόσο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτό είναι από τα πιο ασυνήθιστα! Τα γυρίσματα με την Epson για τον Ink Tank System εκτυπωτή ήταν πολύ διασκεδαστικά. Μου αρέσει πάντα να κάνω κάτι λίγο πιο διαφορετικό και να βγαίνω έξω από τα συνηθισμένα μου. Το να ρίξουν 400 λίτρα μελάνι επάνω μου ήταν μια νέα εμπειρία, οπότε απλά το έκανα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο.»

    Η Maria Eagling, Διευθύντρια Marketing, Epson Europe συμπληρώνει: «Η καινοτομία Ink Tank System έχει φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο των εκτυπώσεων, συνεπώς θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ταινία που θα ήταν εξίσου αναπάντεχη και αξιομνημόνευτη. Η Epson είναι γνωστή ως ένα brand που αντιπροσωπεύει την ποιότητα, την καινοτομία και την απόδοση, οπότε ο κόσμος δεν θα περιμένει μια αστεία, ανατρεπτική και μεγάλης δράσης ταινία από εμάς. Η MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team υπήρξε υπέροχη κατά τη συνεργασία μας στο project. Ο Lewis Hamilton πρόσθεσε πραγματικό χάρισμα, στιλ και διασκέδαση στο φιλμ και μας βοήθησε να δείξουμε μια άλλη πλευρά της Epson. Αυτό το project δουλεύτηκε για έναν χρόνο και η συμβολή της δημιουργικής ομάδας από πίσω του υπήρξε θεμελιώδης για τον αντίκτυπο του.»

    Σχετικά με το συνεργείο

    Η Epson δούλεψε με την Citizen Films, υπό τη διεύθυνση του Gretchen Shoring που δημιούργησε το περιεχόμενο και το Rollo Hollins στη σκηνοθεσία. Η ομάδα των ειδικών εφέ από την Machine Shop επελέγη για την εξειδικευμένη εμπειρία της και η Rina Yang έβαλε τη μοναδική της πινελιά στο project ως διευθύντρια φωτογραφίας, εξασφαλίζοντας ότι η ταινία έχει μια μοναδική και εκλεπτυσμένη αίσθηση.

    Σχετικά με την τεχνολογία Ink Tank System

    Οι Ink Tank System (ITS) εκτυπωτές παρουσιάζουν έναν επαναστατικό σχεδιασμό που παρέχει μια εύκολη και οικονομική λύση για καθημερινή εκτύπωση. Η καινοτόμος και εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα των Ink Tank System, εξουδετερώνει την ανάγκη για φύσιγγες μελανιών, απελευθερώνοντας τον χρήστη από την αγορά και αντικατάστασή τους. Στη θέση τους, οι ITS εκτυπωτές έχουν ενσωματωμένα δοχεία μελανιών, επιτρέποντας στον χρήστη να εκτυπώνει χιλιάδες σελίδες χωρίς διακοπή ή επιπλέον κόστος.

    https://youtu.be/QtAlqGX9lm8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles