19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG 24ML600S-W: IPS Full HD monitor με προηγμένες λειτουργίες, για μια άνετη εμπειρία χρήσης!

    Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσιάζει το νέο IPS Full HD monitor 24ML600S-W, που ξεχωρίζει για την απόδοση ρεαλιστικών χρωμάτων από κάθε γωνία θέασης, καθώς και για τις προηγμένες λειτουργίες του, που συμβάλλουν σε μια άνετη εμπειρία χρήσης. Καθώς ενσωματώνει IPS panel, το νέο monitor της LG αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες φωτογράφους και δημιουργούς βίντεο αλλά και για καθηλωτική εμπειρία gaming.

    Η τεχνολογία IPS ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης, βελτιώνει την ποιότητα των χρωμάτων και οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν από οποιαδήποτε γωνία θέασης χωρίς ποιοτικές απώλειες. Το νέο LG monitor 24ML600S-W διαθέτει την λειτουργία Flicker Safe[1], η οποία σχεδόν μηδενίζει το τρεμόπαιγμα στην οθόνη, συμβάλλοντας σε μια ξεκούραστη πολύωρη παραμονή μπροστά στην οθόνη. Ο χρήστης μπορεί να εργάζεται άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

    Για ευκολότερο περιβάλλον χρήσης, το IPS monitor της LG διαθέτει το OnScreen Control[2], με το οποίο ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την επιφάνεια εργασίας με τη διαιρούμενη οθόνη ή ρυθμίζοντας τις βασικές επιλογές της οθόνης με μερικά κλικ του ποντικιού. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης της οθόνης για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία. Τέλος, το συγκεκριμένο monitor όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel[3].

    Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

    Η LG Business Solutions είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LG.com/b2b.

    **********

    [1] Η LG κατέχει πιστοποίηση TUV «flicker safe»

    [2] Για τη λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του OnScreen Control, επισκεφθείτε την LG.COM

    [3] Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles