12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG 27MP60G-B: To monitor που θα λατρέψουν οι gamers!

    Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο monitor 27MP60GB με IPS Panel που ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης και τα πλούσια και ζωντανά χρώματα σε ευρεία γωνία θέασης. Με χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός, χάρη στο Reader Mode, που ρυθμίζει τη φωτεινότητα και το Flicker Safe, που ελαχιστοποιεί το τρεμόπαιγμα που προκαλεί κόπωση των ματιών, συμβάλλει σε μια άνετη και ξεκούραστη εμπειρία χρήσης.

    Το LG monitor διακρίνεται για την τρίπλευρη σχεδίαση του, το  λεπτό πλαίσιο του και τη δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης και του ύψους της οθόνης, που επιτρέπουν στον χρήστη να δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον εργασίας. Παράλληλα, ενσωματώνει προηγμένα  χαρακτηριστικά και λειτουργίες, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη gaming εμπειρία,  όπως την τεχνολογία AMD FreeSync™, όπου οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση, καθώς εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Ακόμη, με τη λειτουργία Dynamic Action Sync ελαχιστοποιείται η καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε οι gamers να μπορούν να «συλλάβουν» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο, ενώ με το Black Stabilizer έχουν τη δυνατότητα να αποφεύγουν τους ‘εχθρούς’ στο παιχνίδι, που κρύβονται στα πιο σκοτεινά σημεία και να τους στοχεύουν με μεγαλύτερη ακρίβεια με το ‘crosshair’.

    Το νέο LG μοντέλο διαθέτει, επίσης, το Onscreen Control που επιτρέπει τον χειρισμό πλήθους ρυθμίσεων της οθόνης με ένα απλό κλικ στο ποντίκι. Tέλος, η λειτουργία διαιρούμενης οθόνης βοηθά στον εύκολο διαχωρισμό ολόκληρης της επιφάνειας της οθόνης.

    Το συγκεκριμένο monitor, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles