13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H LG αποκαλύπτει τον… 8K iMac της Apple

    H LG Display είναι, ως γνωστόν, ο μεγαλύτερος προμηθευτής της Apple όσον αφορά τις οθόνες της, εκείνο που δεν περιμέναμε όμως, είναι να δούμε την… αποκάλυψη ενός νέου προϊόντος του Cupertino από τους Κορεάτες. Ή μήπως πρόκειται για κάποιο λάθος;

    lg-8k-imac

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η LG, όπως βλέπετε παραπάνω, σε αναφορά της στην ανάλυση 8K που έρχεται σύντομα στη ζωή μας, έκανε αναφορά και σε έναν 8K iMac που αναμένεται να κυκλοφορήσει η Apple στην αγορά “αργότερα μέσα στη χρονιά”. Το κείμενο άλλαξε μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, πρόλαβε όμως να φέρει σχόλια και συζητήσεις.

    Οι Αμερικανοί δε μας έχουν προετοιμάσει η αλήθεια για μία τέτοια ανακοίνωση, που, ωστόσο, ακούγεται συναρπαστική… Προς το παρόν, έχουν ανακοινώσει μόνο τον εντυπωσιακό 5K retina iMac στις 27 ίντσες με την ανάλυση των 5120×2880 pixels, πάντως μία πρόταση με ανάλυση 7.680×2.880 pixels (8K) σίγουρα δε θα αργήσει να φτάσει στην αγορά, αν και είναι δύσκολο να  προλάβει το χρονοδιάγραμμα για το οποίο μας δίνει hint η LG.

    ‘Ετσι κι αλλιώς, βέβαια, όλα δείχνουν πως το 2016 θα είναι η χρονιά του 8K κι εμείς περιμένουμε φυσικά τις τεχνολογικές εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι της αγοράς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles