24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πολλά μοντέλα της LG θα λάβουν το Android 4.4 KitKat!

    Χαρμόσυνα νέα για πολλούς κατόχους συσκευών της LG, αφού σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του PhoneArena, η εταιρεία θα αναβαθμίσει αρκετές συσκευές σε Android 4.4!

    lg-kitkat (2)

    Πιό συγκεκριμένα στη λίστα αναφέρονται τα Optimus F3, Optimus F6, G Pad 8.3, G Pro Lite, Optimus F7, D315 (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα), LS740, Optimus L9 II, Optimus Vu II και Vu III. Κραυγαλέα είναι η απουσία του Optimus G Pro και του Optimus 4X HD, αν και όπως προείπαμε πρόκειται για μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

    Επίσης να αναφερθεί ότι η αναβάθμιση αυτών των μοντέλων, αν τελικά συμβεί, θα σημάνει «παράκαμψη» των εκδόσεων 4.2 και 4.3, καθώς μερικά από αυτά έχουν μείνει ακόμη και στην 4.1 μέχρι σήμερα!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles