BREAKING

0

LG: Απέσπασε σημαντικές διακρίσει στα 2020 CES Innovation Awards

lg

Η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (Consumer Technology Association - CTA) αναγνωρίζει την LG Electronics (LG) για την πρωτοπορία και την καινοτομία στην τεχνολογία και τον σχεδιασμό και της απονέμει βραβεία στο πλαίσιο του προγράμματος 2020 CES Innovation Awards. Η μεγαλύτερη διάκριση της εταιρείας ήταν ακόμα ένα Best of Innovation Award για την τεχνολογία LG OLED TV. Για όγδοη συνεχή χρονιά οι τηλεοράσεις LG OLED TV, οι οικιακές συσκευές και τα smartphones ναυαρχίδες έλαβαν βραβεία CES Innovation Awards, την επίσημη διάκριση της βιομηχανίας για τα πιο καινοτόμα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην CES, την παγκόσμια έκθεση καινοτομίας.

CES Best of Innovation: Για την CES 2020, η τεχνολογία LG OLED TV αναγνωρίζεται και πάλι με το βραβείο CES Best of Innovation στην κατηγορία προβολής βίντεο (έχει κερδίσει αυτό το τιμητικό βραβείο τρεις φορές κατά τα τελευταία πέντε χρόνια). Η LG, το καλύτερο brand OLED TV παγκοσμίως, δημιούργησε την κορυφαία κατηγορία τηλεοράσεων OLED, η οποία προσφέρει τέλειο μαύρο, απίστευτα χρώματα και ασύγκριτες δυνατότητες εμβέλειας υψηλής δυναμικής.

LG Home Entertainment: Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα για το 2020 είναι τα δύο Βραβεία Καινοτομίας για μία από τις πρώτες τηλεοράσεις NEXTGEN του κλάδου που θα παρουσιαστούν στην CES 2020: την τηλεόραση LG OLED TV που ενσωματώνει το πρότυπο επόμενης γενιάς ATSC 3.0 που αναπτύχθηκε από κοινού με την LG. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα ψυχαγωγίας της LG - συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων Ultra 8K και 4K Ultra HD, των προϊόντων ήχου, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και πολλών άλλων - θα ανακοινωθούν στην CES 2020 τον Ιανουάριο.

LG Home Appliances: Βραβεία Καινοτομίας CES 2020 θα λάβουν και οι νέες οικιακές συσκευές της LG, όπως το ψυγείο LG InstaView™ Door-in-Door® με την πρώτη τεχνολογία Craft Ice™ της βιομηχανίας, η οποία επαναπροσδιορίζει την ψυχαγωγία στο σπίτι. Άλλες οικιακές συσκευές της LG που θα βραβευθούν είναι το σύστημα φροντίδας ενδυμάτων LG Styler με τον μπροστινό καθρέφτη μαύρου χρώματος, μια νέα φορητή συσκευή ιονιστή αέρα PuriCare™ Mini καθώς και άλλες τεχνολογίες στα πλυντήρια που θα ανακοινωθούν στην CES.

LG Κινητές συσκευές: Πρώτο στα βραβεία CES Innovation Awards της εταιρείας στην κατηγορία των κινητών συσκευών, το πρωτοποριακό LG G8XThinQ Dual Screen smartphone παρέχει περισσότερο έλεγχο στην περίπτωση όπου δύο όμοιες οθόνες OLED λειτουργούν καλύτερα από μία. Βραβείο έλαβε επίσης το LG V50ThinQ 5G, που είναι σχεδιασμένο για να συνδέεται, να μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο, να περιηγείται, να παίζει και να μοιράζεται περισσότερα χωρίς όρια, καθώς και το LG G8XThinQ με τον εκλεπτυσμένο μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, τις καινοτόμες εμπειρίες ήχου, το νέο υλικό και το λογισμικό της κάμερας, τον πρωτοποριακό έλεγχο χωρίς αφή και βιομετρικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

CES Innovation Awards: Το πρόγραμμα CES Innovation Awards, που διοργανώνεται από την CTA, είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός για τον σχεδιασμό και τη μηχανική των καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας σε 28 κατηγορίες προϊόντων. Μια ελίτ ομάδα ειδικών της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σχεδιαστών, μηχανικών και άλλων, εξέτασε τις συμμετοχές που υποβλήθηκαν με βάση τις τεχνικές ιδιότητες, την αισθητική και το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την ελκυστικότητα προς τον καταναλωτή.

Η πλήρης λίστα των Βραβείων Καινοτομίας CES 2020 Innovation Awards της LG θα ανακοινωθεί σε συνδυασμό με τη συνέντευξη τύπου της LG στην CES στις 08:00 PST στις 6 Ιανουαρίου 2020 στο Λας Βέγκας. Η CES 2020 διοργανώνεται από την CTA και είναι η παγκόσμια έκθεση καινοτομίας, στην οποία οι ηγέτες και οι ανερχόμενοι της βιομηχανίας θα συναντηθούν στις 7 και 10 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας για να πρωτοπορήσουν στην καινοτομία του μέλλοντος στην συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία της τεχνολογίας. Οι συμμετέχοντες της CES θα δουν από κοντά την τεχνολογία που αλλάζει τον κόσμο και πως χρησιμοποιείται σε διάφορες αγορές, όπως το 5G, την τεχνητή νοημοσύνη, την αυξημένη και εικονική πραγματικότητα, το έξυπνο σπίτι, τις έξυπνες πόλεις, τα οχήματα, την ψηφιακή υγεία και πολλά άλλα.

0 Comment