12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG ARTCOOL Mirror R32 24K BTU: Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και εξαιρετική απόδοση από το νέο κλιματιστικό 

    Η LG έχοντας ως στόχο να εκπληρώσει τις ανάγκες των καταναλωτών στον οικιακό κλιματισμό παρουσιάζει, από τη σειρά DUALCOOL, το νέο κλιματιστικό LG ARTCOOL Mirror 24K το οποίο συνδυάζει την απόλυτη αρμονία μεταξύ ενεργειακής απόδοσης και κομψού σχεδιασμού.

    artcool_mirror_black_01_2

    Το νέο LG ARTCOOL Mirror (24.000 BTU) ενεργειακής σήμανσης A+++ αποτελεί μία νέα οικολογική λύση με μειωμένο GWP (Global Warming Potential), καθώς διαθέτει το νέο ψυκτικό μέσο R32, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν και είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου, που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό.

    Στα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται επίσης, ο DUAL Inverter Compressor™ ο οποίος καταναλώνει 70% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και δροσίζει 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά χωρίς συμπιεστή inverter. Επιπλέον, λειτουργεί σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, επιτρέποντας στους χρήστες να χαλαρώσουν ή να ξεκουραστούν με άνεση, χωρίς το συνηθισμένο βουητό που συναντάμε σε άλλα κλιματιστικά. Η αντοχή και η αξιοπιστία του DUAL Inverter Compressor™ έχουν εγγύηση 10 ετών.

    artcool_lifestyle_2

    Παράλληλα, το πάνελ ενεργειακής οθόνης της LG δείχνει το επίπεδο ενέργειας που καταναλώνει η μονάδα, επιτρέποντας στους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος, ενώ το SmartThinQ τους επιτρέπει να ελέγχουν εύκολα τη συσκευή οπουδήποτε μέσω του ενσωματωμένου wi-fi.

    Τέλος, ενσωματώνει τον ισχυρό ιονιστή Plasmaster, ο οποίος προστατεύει τους χρήστες από τις δυσάρεστες οσμές και τα βλαβερά σωματίδια με την εκπομπή άνω των 3.000.000 ιόντων, αποστειρώνοντας όχι μόνο τον αέρα που διέρχεται μέσα από το κλιματιστικό, αλλά και τις γύρω επιφάνειες, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ασφαλέστερο και πιο καθαρό περιβάλλον. Επιπλέον, με τη λειτουργία γρήγορης ψύξης (fast cooling) που διαθέτει, το ψυχρό ρεύμα αέρα φτάνει σε όλες τις γωνίες του δωματίου κρατώντας το χώρο δροσερό και άνετο.

    artcool_mirror_black_02_2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles