24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο CEO της LG δεν ενθουσιάζεται με το iPhone SE, καθώς το θεωρεί… “παλιό”!

    Η Apple εννοείται ότι με την κυκλοφορία του iPhone SE κατάφερε δικαιολογημένα να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς η κυκλοφορία ενός iPhone είναι ένα κορυφαίο γεγονός για τον κόσμο της mobile τεχνολογίας. Η απόφαση της Apple να κυκλοφορήσει ένα πιο φθηνό iPhone (με την τεχνολογία του iPhone 6s και το σασί του iPhone 5s), το οποίο απευθύνεται κυρίως στους χρήστες που δεν θέλουν να δαπανήσουν ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσουν μία ακριβή high-end ναυαρχίδα, θεωρήθηκε από τους περισσότερους παράγοντες της αγοράς ως μία καλή κίνηση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κι εκείνοι που δεν ενθουσιάστηκαν και τόσο με την ύπαρξη του νέου iPhone SE και ένας από αυτούς είναι και ο CEO της LG, Cho Ju-no…

    LG G5

    Αν και είναι σύνηθες πολλές φορές η μία εταιρεία τεχνολογίας να “καρφώνει” την άλλη όταν υπάρχει η κυκλοφορία ενός καινούργιου προϊόντος, ωστόσο ο πρόεδρος του κορεατικού κολοσσού δεν είχε αυτή την πρόθεση, καθώς απλώς απάντησε στις πιεστικές ερωτήσεις που του έγιναν στο πλαίσιο ενός mini-event για το LG G5 που έλαβε χώρα στη Σεούλ. Ο κ. Cho Ju-no αναφέρθηκε κυρίως στην φιλοσοφία της τεχνολογικής “ανακύκλωσης” που θεωρεί ότι ακολουθεί η Apple, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η LG δεν ακολουθεί αυτή την τακτική. Για τον CEO της LG, ένα προϊόν με την ίδια παλαιά τεχνολογία και τα ίδια ακριβώς features δεν μπορεί να έχει θέση στην προϊοντική γκάμα της LG. Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της LG τόνισε ότι δεν τους ενδιαφέρουν τόσο τα προϊόντα των ανταγωνιστών, καθώς στόχος τους είναι σε αυτή τη φάση να μπορέσει το καταναλωτικό κοινό να γνωρίσει (και να αγαπήσει) τη νέα modular φιλοσοφία του LG G5, το οποίο θεωρεί ότι προσφέρει κάτι το εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και αποτελεί το “μέλλον” των smartphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles