21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    LG @CES2012 Google TVs, 3D TVs, gestures, έξυπνα πλυντήρια και ένα superphone

    To εύρος των προϊόντων της LG είναι γνωστό. Από πλυντήρια μέχρι high end smartphones. Όταν λοιπόν μία τέτοια εταιρεία πρέπει να κάνει μία παρουσίαση σε ένα κοινό όπως το Αμερικανικό, είναι λογικό ότι η συνέντευξη τύπου θα διαρκέσει μία ώρα.

    Η LG με πολλή υπερηφάνια παρουσίασε τις καινοτομίες της που είχαν να πουν κάτι σε κάθε ομάδα συσκευών. Ξεκινώντας από τις τηλεοράσεις. Με την ενσωμάτωση του Ice Cream Sandwich λειτουργικού, η αναγνώριση προσώπου για την λειτουργία της συσκευής, είναι πια δεδομένη. Καινοτομία; Το τηλεχειριστήριο που θυμίζει το ραβδάκι του Harry Potter.

    H LG συνεχίζει να στηρίζει την ιδέα του έξυπνου σπιτικού. Με τις συνδεδεμένες λευκές συσκευές, υπόσχονται την χαρά της νοικοκυράς. Σκανάροντας με το smartphone την απόδειξη από το supermarket, το ψυγείο ενημερώνεται για τις ποσότητες που θα διαθέτει στο εσωτερικό του, αλλά και για τις ημερομηνίες λήξης, ώστε να σας ειδοποιήσει όταν το απόθεμά σας σε “πιπεριές” θα χρειαστεί ανανέωση. Το πλυντήριο, υποσχέθηκαν πως θα είναι πιο γρήγορο και πιο μεγάλο, αλλά και επίσης συνδεδεμένο με το Android smartphone σας.

    Η τελευταία ανακοίνωση της LG, δεν αφορά την Ελλάδα, όπως και κανένα GSM δίκτυο. Είναι η ανακοίνωση ενός superphone που θα μπορούσε να σπάσει ταμεία αν έβγαινε και στην έκδοσή του για GSM. 4.5-inch HD (1280 x 720) IPS οθόνη, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm χρονισμένο στα 1.5GHz, 8MΡ πίσω κάμερα με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο στα 1080p, ενώ η πρόσθια είναι στα 1.3MP για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων με απαιτήσεις.

    Όλο το παιχνίδι, στην LG, είναι στο περιεχόμενο και τις εφαρμογές. Για όλες τις συσκευές. Από τις 55άρες OLED μέχρι και το LG Spectrum. Με στρατηγικές συνεργασίες, όχι μόνο με την Google, αλλά και με φορείς ενημέρωσης σε διάφορα θέματα. Το ζήτημα, λοιπόν, είναι το περιεχόμενο. Και πώς αυτό το περιεχόμενο, με τις συσκευές της LG, θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles