17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    LG Chromebase. Το πρώτο All-in-one PC με Chrome OS

    Σε μία “προανακοίνωση” μίας συσκευής που θα παρουσιάσει επίσημα στο πλαίσιο της CES 2014 στο Las Vegas, η κορεατική εταιρεία μας συστήνει το LG Chromebase, ένα Αll-in-one PC 21.5 ιντσών το οποίο θα κυκλοφορήσει φυσικά μέσα στην επόμενη χρονιά.

    LG Chromebase

    Το LG Chromebase διαθέτει specs που προσεγγίζουν αυτά που έχουμε συνηθίσει στα περισσότερα Chromebooks της αγοράς, σε μία διαφορετική ωστόσο μορφή αυτή του “All-in-one-PC” των 21.5 ιντσών, η ανάλυση της οθόνης του οποίου είναι 1920×1080 pixels.

    Διαθέτει ακόμη έναν “Haswell” Intel Celeron επεξεργαστή με 2GB RAM, και 16GB SSD, όπως επίσης φυσικά ενσωματωμένα ηχεία, τρεις USB 2.0 και μία USB 3.0 υποδοχή, HDMI είσοδο καθώς και Ethernet jack. Δε διαθέτει ωστόσο, υποστήριξη Wi-Fi και Bluetooth, κάτι που ίσως μας ξενίσει λιγότερο, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται στην ουσία για ένα PC και όχι για μία “μεταφερόμενη” συσκευή.

    LG Chromebase back

    Πληροφορίες για την τιμή ή τη διαθεσιμότητα του LG Chromebase δεν υπάρχουν ακόμη, αν και φανταζόμαστε ότι στη CES 2014 θα μάθουμε γι’ αυτό περισσότερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles