15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    LG: Στη διάθεση των Κυπρίων καταναλωτών 7 ημέρες την εβδομάδα – 24 ώρες την ημέρα!

    LG_Cyprus Call Center Hotline

    Μια εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία, που αφορά την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη των Πελατών της LG στην Κύπρο, ανακοίνωσε πρόσφατα η LG Electronics Hellas (LG).

    Πιο συγκεκριμένα, η LG, μετά την δυναμική είσοδο της στην αγορά της Κύπρου, επεκτείνει τώρα και το τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης των Πελατών της στο νησί, προσφέροντας έτσι 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε όλους στους Κύπριους καταναλωτές. Ειδικότερα, οι πελάτες της Κύπρου μπορούν να καλέσουν από σταθερό στο τηλέφωνο 8000 0810 και από κινητό ή εξωτερικό στο τηλέφωνο 210 4800564, προκειμένου να μιλήσουν με εκπροσώπους της LG για θέματα που αφορούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Σημειώνεται ότι το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης της LG θα λειτουργεί και τις 7 ημέρες της εβδομάδας επί  24ωρου βάσεως!

    Διευκρινίζεται επίσης ότι οι καταναλωτές που βρίσκονται στην Κύπρο και επιθυμούν να επικοινωνήσουν με κάποιον εκπρόσωπο της LG, μπορούν να εξυπηρετηθούν με ένα απλό τηλεφώνημα από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η LG διαθέτει σήμερα στην Κύπρο δυο εξουσιοδοτημένα  κέντρα παροχής τεχνικής υποστήριξης. Το ένα βρίσκεται στην οδό Κιλκίς 3 – Nikis Center στη Λευκωσία (PHONEMASTER) και το άλλο στην οδό Παντελή Κατελάρη 2 στα Λατσία (IT FIX IT Ltd).

    Ο κ. Δελής, Operations (Customer Care & Supply Chain Management) Senior Manager, LGE Hellas, δήλωσε σχετικά «Για την LG Electronics, η παροχή υψηλού επιπέδου pre & after sales υπηρεσιών στους καταναλωτές αποτελεί προτεραιότητα και βασικό άξονα της στρατηγικής μας. Σε αυτή την κατεύθυνση επεκτείνουμε και το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης στην Κύπρο».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles