23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η LG Electronics Hellas επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά της Κύπρου

    lg presentation cy 1

    Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που έγινε πρόσφατα στη Λευκωσία, η LG παρουσίασε σε δημοσιογράφους και συνεργάτες όλα τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας που αποτελούν το portfolio της στην Κυπριακή αγορά.

    Η LG Electronics (LG), στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης και έχοντας πλέον κερδίσει την προτίμηση του ελληνικού κοινού, επεκτείνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην αγορά της Κύπρου. Η νέα στρατηγική ανακοινώθηκε σε ένα ξεχωριστό event, καθώς η εταιρεία παρουσίασε σε δημοσιογράφους και συνεργάτες τόσο τα νέα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, όσο και το ήδη υπάρχον διευρυμένο portfolio των προϊόντων της που θα είναι πλέον διαθέσιμα στους Κύπριους καταναλωτές.

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη την γκάμα των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας που προσφέρουν την πιο αναβαθμισμένη και ξεχωριστή εμπειρία χρήσης, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη και καλύτερη. Στοχεύοντας στην κατάκτηση της εμπιστοσύνης ακόμα περισσότερων Κύπριων καταναλωτών, τα προϊόντα της LG διαθέτουν ισχυρά εφόδια, όπως προηγμένη τεχνολογία, καινοτομία, μοναδικά τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά.

    Με την περαιτέρω διείσδυση της LG στην κυπριακή αγορά μέσω του επίσημου αντιπροσώπου για την Κύπρο, την MT Techonline Ltd, τα πιο προηγμένα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας της LG θα είναι τώρα διαθέσιμα σε ακόμα περισσότερα καταστήματα λιανικής, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κυπριακού καταναλωτικού κοινού για προηγμένες λειτουργίες και απολαυστική εμπειρία χρήσης.

    «Για την LG, ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, η διαρκής ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί βασικό στόχο προκειμένου να προσφέρουμε το καλύτερο στους καταναλωτές μας. Με την επέκταση της παρουσίας της LG στην Κύπρο, στοχεύουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους χρήστες να αποκτήσουν τα πιο προηγμένα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, όπως τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας LG G3 και να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το βραβευμένο UX της LG» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas.

    lg presentation cy 2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles