13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG Flexible Curved Open Frame: Αισθητική που ξεπερνά τα όρια της οθόνης!

    Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά προηγμένων τεχνολογικά Digital Signage οθονών, ικανές να ανταποκριθούν στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επαγγελματία. Στο πλαίσιο αυτό, έχει σχεδιάσει την Flexible Curved Open Frame σειρά 55EF5F, που αποτελείται από διάφορες κοίλες και κυρτές οθόνες τόσο σε οριζόντιο, όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό.

    Πλέον οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν τον χώρο τους ποικιλοτρόπως με μοναδικές σε σχεδιασμό κυρτές οθόνες που «αιχμαλωτίζουν» το βλέμμα των περαστικών. Διαθέτοντας πάνω από 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel, οι LG OLED Signage οθόνες αναπαράγουν το απόλυτο μαύρο, προσφέροντας απεριόριστη αντίθεση και πλούσια χρώματα, με κορυφαία ακρίβεια και ζωντάνια σε ευρεία γωνία θέασης. Χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τη φωτεινότητα, αλλά και για την αξεπέραστη αποτελεσματικότητα στις διαφημίσεις.

    Η τεχνολογία OLED της LG δεν χρειάζεται μονάδα οπίσθιου φωτισμού ούτε στρώση υγρών κρυστάλλων, προσφέροντας ευέλικτo σχεδιασμό. Το μέγεθος της οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα, τοποθετώντας τις οθόνες οριζόντια και κάθετα. Η σειρά οθονών 55EF5F περιλαμβάνει το LAN daisy chain που επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει και να παρακολουθεί την οθόνη μεταδίδοντας δεδομένα, ακόμα και να κάνει ενημέρωση του υλικολογισμικού, μειώνοντας έτσι τον χρόνο διαχείρισης. Τέλος, με το υψηλής απόδοσης ενσωματωμένο SoC, κάθε οθόνη αναπαράγει βίντεο χωρίς καθυστέρηση για συγχρονισμένη αναπαραγωγή περιεχομένου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles