18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    LG G Flex. Επίσημο με κυρτή οθόνη 6 ιντσών και τεχνολογία “αυτοΐασης” από τις γρατσουνιές

    Ακόμη ένα smartphone το οποίο είχαμε απολαύσει σε μία σειρά από διαρροές είναι επίσημο.

    LG G Flex

    Το LG G Flex, το smartphone των Κορεατών με την κυρτή οθόνη, ανακοινώθηκε έχοντας καμπύλη στον οριζόντιο άξονά του σε αντίθεση με το Samsung Galaxy Round, κάτι που ακολουθεί, όπως αναφέρει η LG, το σχήμα του προσώπου μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία πιο σταθερή λαβή, αλλά και καλύτερη ηχητική ποιότητα στις κλήσεις, με το σχήμα να αυξάνει την ένταση του ήχου κατά 3dB σε σύγκριση με ένα τυπικό smartphone. Επιπλεόν, σε οριζόντια διάταξη, το κυρτό σχήμα προσφέρει άνετη γωνία θέασης για προβολή ταινιών ή παιχνίδια.

    Η οθόνη του έχει μέγεθος 6 ίντσες και είναι ανάλυσης 720p. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.2GHz, 2GB RAM, κάμερα 13MPixels, Bluetooth 4.0, NFC και μπαταρία 3.500mAh. Και εδώ το “παρών” δίνει το διπλό πλήκτρο στο πίσω μέρος της συσκευής στα πρότυπα του G2, ενώ το βάρος του φτάνει τα 177 γραμμάρια.

    Η συσκευή διαθέτει μία τεχνολογία “αυτοΐασης” που η LG συγκρίνει με τον Wolverine από τους X-Μen. Χάρη σε ένα ειδικό προστατευτικό φίλτρο στο πίσω κάλυμμά της, μπορεί να εξαφανίσει μία γρατσουνιά μέσα σε λίγα λεπτά.

    Όσον αφορά το software, θα συναντήσετε δυνατότητα δύο εφαρμογών σε ένα παράθυρο, “ξύπνημα” της συσκευής με ένα tap, καθώς και ειδικά animations ανάλογα με την πλευρά και τον τρόπο που θα ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο.

    Το LG G Flex θα κυκλοφορήσει στην Κορέα τον επόμενο μήνα, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πότε ακριβώς θα διατεθεί στον υπόλοιπο κόσμο.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles