21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG G Flex. Νέο 8λεπτο video δοκιμής των δυνατοτήτων αυτοΐασης από τις γρατσουνιές

    Όταν ανακοινώθηκε το LG G Flex, τόσο η κορεατική εταιρεία όσο και ο τύπος, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι είναι το πρώτο smartphone με κυρτή οθόνη της εταιρείας, αφήνοντας σε “δεύτερη ανάγνωση” ένα ίσως και πιο σημαντικό (αλλά και χρήσιμο) χαρακτηριστικό του.

    Η δυνατότητα αυτοΐασης του πίσω πάνελ της συσκευής ήταν εκείνη που, τελικά, φαίνεται ότι συζητείται περισσότερο, καθώς, αναμφίβολα, είναι το πρώτο κινητό της αγοράς που διαθέτει κάποιο παρόμοιο χαρακτηριστικό. Αν και οι Κορεάτες δεν έχουν εξηγήσει ακριβώς την τεχνολογία πίσω από το self-healing feature του LG G Flex, οι πρώτες δοκιμές, όπως το test του διάσημου Youtuber, Marques Brownlee, κέρδισαν τεράστιο ενδιαφέρον και άπειρα hits από το κοινό που φαίνεται ότι (όχι άδικα) προτιμά το κινητό του να μπορεί να “σβήνει” τις γρατσουνιές” παρά να διαθέτει κυρτή οθόνη.

    lg-g-flex-self-healing-pocketnow

    Τώρα, λοιπόν, βλέπουμε στο γνωστό site PocketNow ένα ακόμη πιο “βασανιστικό” test, που βάζει το LG G Flex αντιμέτωπο με τον εαυτό του και τις δυνατότητες αυτοϊασης που υπόσχεται, όταν έρχεται σε επαφή με όλα εκείνα τα καθημερινά αντικείμενα που “απειλούν” να τις ανατρέψουν. Πώς τα πάει, όμως, σε μία “real world” δοκιμή αντοχής;

    Δείτε το πολύ ενδιαφέρον 8λεπτο video του PocketNow και διαπιστώστε το.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles