Πόλος έλξης για το κοινό αποτέλεσε το LG G2 στο περίπτερο της Κορεάτικης εταιρείας στην IFA 2013. Αναμφισβήτητα η ναυαρχίδα της LG έχει να επιδείξει πολλά, ξεχωριστά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό.
Ο όμορφος, απέριττος σχεδιασμός είναι ένα από αυτά, αφού η εταιρεία κατάφερε να ενσωματώσει μία ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη 5,2 ιντσών σε ένα αρκετά περιορισμένων διαστάσεων σασί, με ελάχιστα περιθώρια γύρω από το IPS LCD panel ανάλυσης 1080 x 1920 pixels.
Μία ακόμη καινοτομία αποτελεί η απουσία πλήκτρων από τα “πλευρά” της συσκευής. Τόσο το πλήκτρο powen on/off όσο και τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου έχουν μετακομίσει στο πίσω μέρος της συσκευής και ακριβώς κάτω από τον φακό της κύριας κάμερας, με τον αισθητήρα των 13Megapixels, η οποία διαθέτει σύστημα οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και συνοδεύεται από LED flash.
Στο εσωτερικό του LG G2 εντοπίζουμε το κορυφαίο SoC της Qualcomm, Snapdragon 800 με τέσσερις πυρήνες Krait 400 χρονισμένους στα 2.2GHz και Adreno 330 γραφικά. Διαθέτει επίσης 2GB RAM ενώ ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 16GB ή 32GB.
Τον εξοπλισμό του συμπληρώνουν κάμερα για βιντεοκλήσεις, WiFi dual-band 802.11a/b/g/n/ac, WiFi direct, WiFi hotspot, NFC, DLNA, συμβατότητα με 4G LTE δίκτυα, microUSB 2.0, USB host υποστήριξη κ.α. Δείτε το σχετικό hands-on video που ετοιμάσαμε για τους φίλους του digitallife.gr από την έκθεση IFA 2013.
0 Comment