BREAKING

9

LG G2 Review: G Force!

Το G2 αποτελεί την απάντηση της LG στα Samsung Galaxy S4 και HTC One, ενώ πια ανταγωνίζεται και το Xperia Z1 της Sony. Εκμεταλλευόμενη το σχετικό "timeframe" και βεβαίως την διαθεσιμότητα του ισχυρότερου system-on-chip της Qualcomm, η LG παρουσίασε σχεδόν έξι μήνες μετά τον ανταγωνιστή των Galaxy S4 και One, οπότε στον τομέα των επιδόσεων, όπως και να το κάνουμε έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

G2 (1)

Με εξαίρεση του Xperia Z1, που μοιράζονται το ίδιο SoC, οι άλλοι δύο ανταγωνιστές βασίζονται σε υποδεέστερο chipset, και επομένως οι κατασκευάστριες τους, θα πρέπει να βασιστούν στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και στις λειτουργίες τους για να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στην αγορά. Το Galaxy Note 3, για να προλάβω ορισμένους από εσάς, είναι ένα κινητό που ανήκει σε διαφορετική κατηγορία συσκευών, και δεν το θεωρώ άμεσα ανταγωνιστικό, οπότε και δεν το λαμβάνω υπόψη μου.

Το LG G2, πήγε ένα βήμα παραπέρα την αισθητική με τις δύο "αψίδες" στο κάτω και πάνω μέρος που έχουμε δει και στις περισσότερες κατασκευές της Samsung, μειώνοντας εντυπωσιακά τα περιθώρια γύρω από την οθόνη. Επιπλέον, παρά την ύπαρξη της εντυπωσιακής κάμερας με τον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και την ύπαρξη της μεγαλύτερης οθόνης των 5,2 ιντσών και κυρίως της μπαταρίας των 3000mAh, η LG κατάφερε να κρατήσει το βάρος της συσκευής σε χαμηλά επίπεδα ενώ το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος και για το πάχος. Παρά το μέγεθος της οθόνης, το LG G2 είναι μία αρκετά κομψή κατασκευή που μπορεί να χωρέσει στην τσέπη του παντελονιού ή του σακακιού σας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

G2 (2)

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο η LG έπρεπε να βρει τρόπους να ξεπεράσει κάποια εμπόδια. Έτσι, για να επιτύχει τόσο μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη έπρεπε να επανασχεδιάσει ορισμένα σημεία του κινητού, όπως τα πλήκτρα χειρισμού, την οθόνη ή την μπαταρία. Η μπαταρία για παράδειγμα, δεν έχει το παραδοσιακό παραλληλόγραμμο σχήμα, και στα άκρα της σχηματίζει "σκαλοπάτια" για να καταλάβει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο στο μικρού μεγέθους κέλυφος και να επιτευχθεί η ελάχιστη χωρητικότητα των 3000mAh που θα καθιστούσε το κινητό ανταγωνιστικό. Τα πλήκτρα έφυγαν από το πλάϊ και μετακόμισαν στο πίσω μέρος της κατασκευής. Η κάμερα επανασχεδιάστηκε και μέρη της μετακινήθηκαν ώστε να επιτευχθεί το ποθητό πάχος. Οπότε, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η κατασκευή του LG G2 αποτέλεσε μία θα έλεγα πρόκληση για την εταιρεία.

G2 (10)

Αισθητική και λειτουργίες

Στην πρόσοψη, το κινητό είναι όλο μία... οθόνη, και αυτό του δίνει άλλο αέρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τα ιδιαίτερα λεπτά περιθώρια, η μαύρη, σαν καθρέφτης πρόσοψη συντελούν ώστε το αποτέλεσμα να είναι από άποψη αισθητικής άψογο. Σε αυτό βοηθάει βεβαίως και το γεγονός ότι αριστερά και δεξιά δεν υπάρχουν πλήκτρα, κάτι που βοηθάει την ισορροπία στην σχεδίαση. Τα πλήκτρα έχουν μετακομίσει στο πίσω μέρος, κάτω από τον φακό της κάμερας. Για την LG, ο δείκτης είναι ο νέος... αντίχειρας, και πράγματι, δεν μπορεί κανείς να αδικήσει την εταιρεία που αποφάσισε να αλλάξει την θέση των πλήκτρων. Είναι πια τόσο μεγάλα το κινητά, που ο χειρισμός τους με το ένα χέρι και επομένως με τα πλήκτρα στις δύο πλευρές δεν βολεύει ιδιαίτερα. Αντίθετα, αρκούν μόλις λίγες ώρες ενασχόλησης με το G2 για να συνηθίσεις την - μεγάλη, είναι αλήθεια - αλλαγή. Ο δείκτης, καθώς κρατάμε το κινητό με το ένα χέρι, πηγαίνει... ενστικτωδώς στην περιοχή των back buttons. Μα, πως δεν το σκέφτηκε κανείς νωρίτερα;

G2 (9)

Το πλαστικό, έχει φινίρισμα glossy και κάτω από το "διάφανο... βερνίκι", απλώνεται ένα ωραίο ιριδίζον μοτίβο. Εμφανισιακά, το κινητό θυμίζει λίγο τις κατασκευές της Samsung, ωστόσο είναι φανερό με την δεύτερη ματιά ότι έχει την δική του "προσωπικότητα". Το πλαστικό έχει παρόμοια αίσθηση με αυτό του ανταγωνισμού, και η απουσία της αφαιρούμενης πλάτης το κάνει να μοιάζει περισσότερο στιβαρό. Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που "δένουν" τα πίσω πλήκτρα με την υπόλοιπη κατασκευή στο πίσω μέρος. Προσωπικά, βρίσκω το glossy φινίρισμα αυτού του τύπου ξεπερασμένο (καμία σχέση με το κορυφαίο φινίρισμα του Lumia 920 για παράδειγμα). Δείχνει παλιομοδίτικο και η άποψη μου από τότε που έκανα το review του Galaxy S4 δεν έχει αλλάξει. Το συγκεκριμένο υλικό μαζεύει πολλές δαχτυλιές και λάδι (αυτό που εκκρίνει η επιδερμίδα μας) και το συνεχές σκούπισμα το κινητού είναι απαραίτητο. Η LG κατήργησε το κεντρικό φυσικό πλήκτρο στην πρόσοψη - ευτυχώς - αντικαθιστώντας το με τρία ή τέσσερα αν θέλετε πλήκτρα αφής (υπάρχει σχετική λειτουργία που σας επιτρέπει να αλλάξετε τον αριθμό αλλά και την διάταξη τους στην πρόσοψη), που καταλαμβάνουν μέρος της τεράστιας οθόνης των 5,2 ιντσών.

G2 (4)

Το G2 είναι ένα κινητό που είναι όμορφο σχεδιαστικά, ωστόσο κάτι μου φαίνεται ότι λείπει από την πρόσοψη, ένα χαρακτηριστικό, κάποια λεπτομέρεια, που θα το καθιστούσε πραγματικά ξεχωριστό από άποψη εμφάνισης (όχι LG, δεν εννοώ το κεντρικό πλήκτρο, καλά έκανες και το ξεφορτώθηκες αυτό). Δεν θέλω να το πάω μακριά, και να πω ότι απουσιάζει η σχεδιαστική ταυτότητα, αφού όσο μοιάζει να λείπει από την πρόσοψη κάτι τέτοιο, τόσο φανερή είναι στο πίσω μέρος. Δεν ξέρω, ίσως η... πλάτη, να είναι η νέα πρόσοψη, τι να πω...

G2 (5)

Hardware

Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο του G2 είναι βεβαίως η οθόνη του, που καταλαμβάνει αν δεν απατώμαι το 75% της επιφάνειας της πρόσοψης. Πρόκειται για μία οθόνη τεχνολογίας LCD IPS, με διαγώνιο 5,2 ίντσες ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και 424ppi όσο αφορά στην pixel density. Από άποψη χρωματικής απόδοσης τα καταφέρνει εξαιρετικά ωστόσο περίμενα να είναι περισσότερο φωτεινή. Οι γωνίες θέασης είναι επίσης πολύ καλές ενώ και οι αντανακλάσεις παρουσιάζονται μειωμένες σε σχέση με άλλες οθόνες που έχω δει σε άλλα μοντέλα της εταιρείας. Η λειτουργία κάτω από το έντονο ηλιακό φως έχει τα... θεματάκια της, ωστόσο ο χειρισμός δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικός.

G2 (7)

Στο εσωτερικό του, το G2 διαθέτει το κορυφαίο τετραπύρηνο SoC της Qualcomm, Snapdragon 800, το οποίο διαθέτει τέσσερις πυρήνες Krait 400 με συχνότητα λειτουργίας 2,26GHz και την κορυφαία GPU της εταιρείας Adreno 330. Συνοδεύεται από 2GB μνήμης, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 16GB, αλλά χωρίς δυνατότητα επέκτασης κάτι που βεβαίως απογοητεύει. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν μου έχει τύχει να έχω χρειαστεί περισσότερο χώρο, όμως για ψυχολογικούς λόγους, το G2 έπρεπε να προσφέρεται και με 32GB στην χώρα μας. Ακόμα καλύτερα, θα ήταν να προσφερόταν με microSD υποδοχή και ας μην κυκλοφορούσε έκδοση με 32GB. Ίσως, τα μικρά "bezels" και η γενικότερη κατασκευή να μην επέτρεψε κάτι τέτοιο. Ίσως. Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, η έλευση του μοντέλου με τα 32GB αποθηκευτικού χώρου στην χώρα μας είναι αμφίβολη. Νομίζω ότι η LG Electronics στην χώρα μας, θα έπρεπε να δώσει μία επιπλέον δυνατότητα επιλογής για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

G2 (6)

Κατά τα άλλα, είναι εξοπλισμένο με WiFi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, WiFi direct, WiFi hotspot, DLNA, NFC, GPS (και A-GPS, Glonass), υποστηρίζει USB on-the-go και USB host, διαθέτει microUSB 2.0 με υποστήριξη MHL ενώ δεν λείπουν οι υπέρυθρες για να μετατραπεί σε τηλεχειριστήριο. Φυσικά, είναι συμβατό με την πλειονότητα των 4G LTE δικτύων. Όσο αφορά στο ηχείο, προσφέρει αρκετά υψηλή ένταση και η ποιότητα του είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με άλλες κατασκευές της εταιρείας. Αναμφισβήτητα, υστερεί τόσο σε σχέση με το HTC One όσο και με το Xperia Z1 από άποψη ποιότητας, ωστόσο είναι εφάμιλλο, αν όχι ανώτερο από αυτά των Samsung Galaxy S4 και Note 3.

Κάμερα

Η κάμερα που ενσωματώνει το G2 είναι η πλέον εξελιγμένη που έχω συναντήσει σε κινητό τηλέφωνο της LG. Διαθέτει αισθητήρα 13MPixel ωστόσο αυτό που την καθιστά ξεχωριστή είναι η ύπαρξη οπτικού σταθεροποιητή εικόνας. Ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση όταν τραβάτε φωτογραφίες ή video καθώς κινείστε αλλά και καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες με περιορισμένο φωτισμό. Η κάμερα θα σας ικανοποιήσει στην πλειονότητα των περιπτώσεων στον τομέα της φωτογραφίας.

G2 (11)

Τα αρχεία διακρίνονται από ωραία χρώματα και χαμηλό σχετικά επίπεδο θορύβου, αν και σε περιπτώσεις παρατηρούνται φαινόμενα υπερ-έκθεσης ή φαινόμενα υπερβολικής οξύτητας. Τα αρχεία videο για ακόμη μία φορά που δοκιμάζω κινητό της LG με άφησαν λιγότερο ικανοποιημένο από τα αρχεία φωτογραφίας, αλλά σίγουρα το G2 βγάζει την καλύτερη ποιότητα που έχω συναντήση από τον Κορεάτη γίγαντα. Το autofocus πάσχιζε συνεχώς να εστιάσει ενώ σε περιπτώσεις η υπερ-έκθεση έκανε την εμφάνιση της. Η κάμερα επίσης, είναι κάπως... αργή, και αυτό αρχικά προκαλεί μία σύγχυση στον χρήστη του. Στην πρόσοψη, το LG G2 διαθέτει κάμερα με αισθητήρα BSI ανάλυσης 2MPixel που σας προσφέρει την δυνατότητα να τραβήξετε video 1080p εκμεταλλευόμενοι και την λειτουργία λήψης ταυτόχρονα και από τις δύο κάμερες. Το λογισμικό είναι αρκετά πλούσιο, και επιτρέπει στον χρήστη να κάνει πολλά πράγματα εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες της κάμερας ωστόσο παίρνει βελτιώσεις.

Δείτε παρακάτω μερικά δείγματα φωτογραφιών

CAM00021

CAM00026

CAM00028

CAM00031

CAM00035

CAM00039

Δείτε ένα video sample στα 1080p

Λογισμικό

Το λογισμικό της LG είναι από τα πλουσιότερα σε εφαρμογές και λειτουργίες στην κατηγορία των συσκευών με Android. Έχει προ-εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές, που στην πλειονότητα τους είναι αρκετά χρήσιμες, ενώ ορισμένες είναι μοναδικές στο είδος τους. Πέρα από την γνωστή λειτουργία QSlide με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να ανοίξετε έως και δύο εφαρμογές ταυτόχρονα σε "παράθυρα" ενώ παράλληλα μπορείτε να συνεχίσετε να περιηγείστε στις "οθόνες" και στις λειτουργίες του κινητού, υπάρχει η επίσης γνωστή εφαρμογή QuickMemo την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε με... τρεις τρόπους.

Πατώντας παρατεταμένα το "volume up" πλήκτρο στο πίσω μέρος, σύροντας κάτω το κέντρο ειδοποιήσεων με τις συντομεύσεις ή με swipe up, από κάτω προς τα πάνω, στα πλήκτρα χειρισμού. Από εκεί θα εμφανιστούν τα εικονίδια Google Now και QuickMemo για να επιλέξετε το δεύτερο φυσικά. Με το QuickMemo μπορείτε πολύ απλά να κρατήσετε χειρόγραφες σημειώσεις κάθε είδους τις οποίες μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε στο κινητό σας, είτε να τις διαμοιραστείτε με δεκάδες τρόπους (μέσω email, μέσω διάφορων κοινωνικών δικτύων, μέσω μηνύματος κ.ά).

Γενικώς το λογισμικό είναι ιδιαίτερα πλούσιο και μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα, να κρατήσετε backup (με το LG BackUp), να σκανάρετε κείμενα με την κάμερα και να τα μεταφράσετε με το Quick Translator, έχετε ένα σωρό χειρονομίες, έχετε το χαρακτηριστικό Knock On με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε την συσκευή με διπλό tap όταν το κινητό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής κ.ά.

Screenshot_2013-10-05-11-56-51 Screenshot_2013-10-05-11-57-26 Screenshot_2013-10-05-11-58-03

Στην διάθεση του χρήστη επίσης υπάρχει το Σημειωματάριο, αλλά και εφαρμογές όπως το LG BackUp που σας επιτρέπει να κρατήσετε αντίγραφο ασφαλείας του κινητού σας (εφαρμογές, ρυθμίσεις, backgrounds κ.ά), το Quick Translator με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να μεταφράζετε από την μία γλώσσα στην άλλη κείμενο που μπορείτε να "σκανάρετε" με την κάμερα,

Screenshot_2013-10-05-11-58-15 Screenshot_2013-10-05-11-58-30 Screenshot_2013-10-05-11-58-49

Screenshot_2013-10-05-11-59-36 Screenshot_2013-10-05-12-00-47 Screenshot_2013-10-05-12-01-05

Screenshot_2013-10-05-12-01-24 Screenshot_2013-10-05-12-53-47 Screenshot_2013-10-05-12-55-24

Screenshot_2013-10-05-12-57-16 Screenshot_2013-10-05-12-59-12 Screenshot_2013-10-05-12-54-24

Απόδοση

Η απόδοση του LG G2, χάρη στο ταχύτερο system-on-chip της Qualcomm συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων αυτή την στιγμή στον κόσμο. Όλα "τρέχουν" χωρίς την παραμικρή υστέρηση, είτε πρόκειται για τρισδιάστατα παιχνίδια, είτε για video υψηλής ανάλυσης, είτε για ιστοσελίδες. Δεν συνάντησα επίσης κάποιο πρόβλημα που να σχετίζεται με "καθυστερήσεις" ή με... framedrops κατά την περιήγηση στο λειτουργικό σύστημα και στο UI της LG. Το κινητό, και δεν χρειάζεται να το "κουράζω" και πολύ είναι... σφαίρα.

Screenshot_2013-10-05-12-53-07 Screenshot_2013-10-05-11-56-33 Screenshot_2013-10-05-12-47-30

Συμπέρασμα

Ο ανταγωνισμός στις μέρες μας έχει φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, ωστόσο δεν έχει ακόμη φτάσει στο αποκορύφωμα του. Ευτυχώς, σήμερα ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ιδιαίτερα ικανές συσκευές, που η μία έχει να προβάλει πλεονεκτήματα έναντι της άλλης. Τα πλεονεκτήματα του G2 είναι η μεγάλη οθόνη των 5,2 ιντσών, η οποία φιλοξενείται σε μία κατασκευή που παρουσιάζεται ελάχιστα μεγαλύτερη από αυτή του Galaxy S4, ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας στην κάμερα, για όσους βεβαίως δίνουν σημασία στον συγκεκριμένο τομέα, οι κορυφαίες επιδόσεις και η πληρότητα του εξοπλισμού του (νομίζω ότι με κατάλληλο αξεσουάρ υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση) καθώς και η εξαιρετική τιμή. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι η απουσία υποδοχής microSD. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες της έκδοσης με τα 16GB θα πρέπει να είναι... συντηρητικοί με όσα κατεβάζουν στο κινητό τους.

G2 (3)

Η εξολοκλήρου πλαστική κατασκευή επίσης, δεν σου αφήνει την αίσθηση μίας "premium" συσκευής αν και στο εσωτερικό του κρύβει κορυφαίο hardware. Εν' κατακλείδι, το G2 είναι το καλύτερο τηλέφωνο με διαφορά που έχει κατασκευάσει η LG και ένα από τα καλύτερα αυτή την στιγμή στην αγορά. Έχει όλα τα στοιχεία για να σας δελεάσει, και σε αυτό, το κόστος (€599) θα παίξει μεγάλο ρόλο.

9 Comments

 • para
  12 Νοεμβρίου 2013 at 13:38

  φιλε δεν κανω συγκριση με το G2 γιατι απλά δεν συγκρίνεται.το μονο που λέω οπως προανεφερε ο φιλος παρακάτω ειναι οτι ειναι κατι τελειως υποκειμενίκο και μπορεί ο καθένας να πει μου αρεσει η οχι.δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν ειναι κινητο αυτο που χει πάνω απο 5,5 ιντσες.αυτα τα οριζουμε εμεις.που να φανταζόταν κανεις οτι απο οθονες μικροσκοπικες θα πηγαιναμε στα 3,5…ολα υποκειμενικα παιδια..

  ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

 • dante
  9 Νοεμβρίου 2013 at 11:46

  loipon as ksekatharisoume kapoia pragmata…kat’arxhn to note 3 einai phablet me voula kai sfragida…ara automatos mpainei sto club me tis padofles..einai eksairetiko thlefwno alla gia kathumerinh xrhsh o ogos tous einai apagoreutikos..kata 2on…to lg ths parousiaseis einai polu dunato..alla gia kapoio logo den tha epairna pote lg..einai proswpikh gnwmh kai den tha thn analusw..en katakludh to arnhtiko kai sto note 3 kai sto lg..einai h poiothta kataskeuhs..den me «gemizei» se kamia periptwsh…krima na dwsei kapoios 800 katostarika kai 7 katostarika kai na parei plastika thlefwna…

 • GNX
  8 Νοεμβρίου 2013 at 14:46

  νομίζω ότι οι διαστάσεις των συσκευών είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό.
  αν κάποιος θεωρεί κάποιος ένα 6ιντσο τηλέφωνο παντόφλα ή οτιδήποτε άλλο ας μην το πάρει.
  προσωπικά το πιο βολικό μέγεθος για κοινή χρήση θεωρώ ότι είναι 4 με 5 ίντσες. αλλά δεν καταλαβαίνω ποια η σύγκριση με το note στην παρούσα φάση…

  το g2 το έπαιξα λίγο στα public. συμπαθητικό. παρόλο που όσοι το έπιασαν στα χέρια τους άνοιξαν κ από κάποια εφαρμογή, έτρεχε σφαίρα. η οθόνη άψογη.
  όμορφο εμφανισιακά. τίποτα τρελό. τα γυαλιστερά πλαστικά λίγο με χάλασαν. τα πλήκτρα πίσω τα συνηθίζεις εύκολα κ ίσως σε κάποιες λειτουργίες φανούν πιο εύχρηστα σε σχέση με τα πλευρικά. ευτυχώς τα υπόλοιπα πλήκτρα στην πρόσοψη εξαφανιστηκαν. άντε να το πάρει απόφαση κ η samsung καποια στιγμή….
  στα 16gb μια sd slot τη θέλεις, έστω κ για σιγουριά.

 • diiimis
  8 Νοεμβρίου 2013 at 12:49

  δεν νομιζω να εχει οριστεί από κάποιους αν μια οθονη ειναι μεγαλυτερη απο 5 ιντσες τοτε δεν ειναι κινητό.το νοουτ 3 ειναι και θα πρεπει να το συγκρινουμε με τα αλλα.

 • tsiou
  8 Νοεμβρίου 2013 at 12:36

  κατω απο 15gb χωρο αποθηκευσης με video full HD και ακόμα συζηταμε; επισης φιλε το note 3 μπορει να ναι
  πολυ μεγαλυτερο και να μην το συγκρίνεις αλλά για κάποιους βολευει και δεν το βάζουν σε άλλη κατηγορία όπως εσυ λες.
  μεγάλο μειονεκτημα για μένα το οτι δεν εχει κεντρικο πληκτρο και οχι πλεονέκτημα.δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με το κορυφαιο note 3.(ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ).οφειλω ομως ενα μεγαλο μπραβο στη Life is Good που εβγαλε ενα κινητο στο οποίο αν κανεις μια εξαιρεση στην μνήμη εχει ιδια επεξεργαστικη ισχυ με το note και ισως το επόμενο μοντελο της το ξεπερασει συνολικα

 • alex vour
  1 Νοεμβρίου 2013 at 17:39

  ξέρω ότι είναι βαρύ αυτό που λέω αλλά είναι καλύτερο από το s4 και σε ταχύτητα και design και σε οθόνη! δεν πίστευα ότι θα το πω αλλά πηγαίντε σε ένα πάμπλικ ή πλαίσιο και δείτε το είναι απίστευτο.

 • vaios
  24 Οκτωβρίου 2013 at 11:42

  όταν δίνεις τόσα πολλά λεφτά πρέπει να τα έχει όλα . δεν έχει την δυνατότητα για removable battery και βέβαια μπορείς να κατεβάσεις περιορισμένα πράγματα στο κινητό .

 • john
  23 Οκτωβρίου 2013 at 16:57

  apo pia tenia einai to deftero video?

 • akis
  23 Οκτωβρίου 2013 at 16:29

  απαγορευτηκα κακο, η ελειψη καρτας αποθηκευσης και την ενσωματωμενη μπαταρια.