18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκινάει η αναβάθιση του LG G3 σε Android 5.0 Lollipop!

    Πολύ ευχάριστα τα νέα για τους κατόχους του LG G3, με την κορεατική εταιρεία να σημειώνει σε σημερινή της ανακοίνωση ότι θα ξεκινήσει το roll-out του Android 5.0 Lollipop update, την εβδομάδα που έρχεται. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει από την Πολωνία και θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές στο κοντινό μέλλον.

    LG G3 Android Lollipop

    Η νέα έκδοση του Android φέρνει αλλαγές χάρη στη νέα “Material Design” φιλοσοφία του λειτουργικού, με περισσότερο βάθος, σκιές και animations στη σχεδίαση. Βελτιωμένες είναι και οι ειδοποιήσεις που πλέον θα είναι προσβάσιμες και μέσω της οθόνης κλειδώματος, ενώ ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας επιτρέπει το ξεκλείδωμα του smartphone, όταν είναι κοντά σε μία pre-registered Bluetooth συσκευή όπως το LG G Watch ή το G Watch R. Το Lollipop χρησιμοποιεί ακόμη αποκλειστικά τον νέο Android Runtime (ART) compiler για βελτίωση της απόδοσης και καλύτερη διαχείριση μνήμης.

    Η εταιρεία συμπληρώνει πως σύντομα θα ανακοινώσει τον προγραμματισμό της σχετικά με την αναβάθμιση και άλλων μοντέλων της, φέρνοντας τις εμπειρίες της νέας έκδοσης του Android σε ακόμη περισσότερες συσκευές.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles