22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η ώρα του Android 5.0 Lollipop για τους Ευρωπαίους χρήστες του LG G3

    Πριν έναν περίπου μήνα, είχαμε διαβάσει για το ξεκίνημα της αναβάθμισης του LG G3 σε Android 5.0 LollipopΤαχύτατοι οι Κορεάτες είχαν ξεκινήσει από την… Πολωνία, με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες να ακολουθούν τώρα, όπως διαβάζουμε. Αναφορές υπάρχουν και για αναβαθμίσεις Ελλήνων χρηστών και, απ’ ό,τι φαίνεται, σύντομα όλη η Ευρώπη θα έχει LG G3 με το νέο Android.

    LG-G3-Android-Lollipop

    Να υπενθυμίσουμε ότι η νέα έκδοση του Android 5.0 Lollipop φέρνει τη νέα “Material Design” φιλοσοφία στο λειτουργικού, με περισσότερο βάθος, σκιές και animations στη σχεδίαση. Βελτιωμένες είναι και οι ειδοποιήσεις που πλέον θα είναι προσβάσιμες και μέσω της οθόνης κλειδώματος, ενώ ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας επιτρέπει το ξεκλείδωμα του smartphone, όταν είναι κοντά σε μία pre-registered Bluetooth συσκευή όπως το LG G Watch ή το G Watch R. Το Lollipop χρησιμοποιεί ακόμη αποκλειστικά τον νέο Android Runtime (ART) compiler για βελτίωση της απόδοσης και καλύτερη διαχείριση μνήμης.

    Εκείνο που αναμένουμε τώρα είναι τις ανακοινώσεις της LG για περαιτέρω μοντέλα της που θα λάβουν και αυτά το Lollipop και τα “καλούδια” του.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles