17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LG G3. Αυτά είναι όλα τα specs του (και η επίσημη θήκη QuickCircle)

    Στις 27 Μαΐου θα γνωρίσουμε επίσημα το LG G3, ωστόσο οι απορίες μας γι’ αυτό είναι πλέον… ελάχιστες. Ήδη, από χθες, διέρρευσαν τα πλήρη χαρακτηριστικά του, χάρη στην παρουσίαση της συσκευής σε μυστικό “preview” event στην Κορέα…

    lg-g3-secret-presentation-01

    Έτσι, επιβεβαιώνεται ότι η νέα ναυαρχίδα της LG θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών QHD IPS, επεξεργαστή Snapdragon 801, 3GB RAM, κάμερες 13 και 2.1MPixels, καθώς και υποστήριξη του Android 4.4 KitKat. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του LG G3 φτάνει τα 32GB, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη, πάντως, αν θα υπάρχει και υποδοχή για microSD, ενώ, σε άλλα χαρακτηριστικά, συναντάμε την υποστήριξη LTE και LTE-Advanced, USB 2.0, Bluetooth 4.0, NFC, GPS και GLONASS, καθώς και μπαταρία 3.000mAh. Όσο για τις διαστάσεις της συσκευής, είναι 146,3 x74,6×8,9 χιλιοστά.

    lg-g3-secret-presentation-02

    Στην παρουσίαση, η LG συνέκρινε επίσης την QuadHD οθόνη του G3 με μία Full HD OLED, όπως βλέπετε στο παραπάνω slide.

    lg-g3-secret-presentation-03

    Επιπλέον, αναφορές έγιναν στο ηχείο του 1W, αλλά και τις κάμερες.

    lg-g3-secret-presentation-04

    lg-g3-secret-presentation-05

    Να σημειώσουμε ότι η παρουσίαση αφορά την έκδοση της συσκευής για την Κορέα, επομένως ίσως στην international να υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές.

    lg-g3-quickcircle-case

    Κι ενώ σε πέντε μέρες θα γνωρίσουμε και επίσημα το LG G3, η κορεατική εταιρεία παρουσίασε σήμερα την QuickCircle Case για τη συσκευή. Μία πρόταση με κυκλικό “παράθυρο” στο flip cover για να βλέπετε πληροφορίες και να εκτελείτε εργασίες χωρίς να ανοίξετε τη θήκη, έξυπνη λειτουργία φωτισμού για την περίπτωση λήψης SMS ή κλήσης, συμβατότητα με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi, αλλά και διαθεσιμότητα σε πέντε χρώματα (Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Aqua Mint, Indian Pink).

    Το LG G3 έρχεται συντομότατα και η “πρόγευση” που μας δίνει είναι η καλύτερη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles