16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG G3. Διαρρέουν specs της νέας “ναυαρχίδας”

    Νέες διαρροές από το ZDNet Korea θέλουν τα ακόλουθα να είναι τα specs του LG G3, της επόμενης “ναυαρχίδας” των Κορεατών.

    Πώς θα είναι ο διάδοχος του LG G2;
    Πώς θα είναι ο διάδοχος του LG G2;

    Όπως φαίνεται, λοιπόν, το LG G3 θα διαθέτει οθόνη με ανάλυση 2560×1440 pixels (η LG την ονομάζει quad HD, ένα “εναλλακτικό όνομα” για την ανάλυση 2K), χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε ωστόσο τη διάστασή της, αν και κάποιοι μιλούν για 5.5 ίντσες με βάση ένα σχετικό πάνελ που ανακοίνωσε η LG τον Αύγουστο.

    Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει ακόμη κάμερα 16MPixels, καθώς και οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2GHz, για τον οποίο κάποιοι αναφέρουν ότι θα είναι ο περίφημος “Odin” της LG και θα είναι 64-μπιτος.

    Η κυκλοφορία του LG G3 υπολογίζεται από το ZDNet μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, άλλες φήμες –και πάλι από την Κορέα– ωστόσο, μας μεταφέρουν ότι ίσως η LG το ανακοινώσει νωρίτερα, λόγω ανταγωνισμού, ακόμη και στο MWC 2013 της Βαρκελώνης. Αναφέρουν, μάλιστα, ότι ίσως κυκλοφορήσει μαζί με δύο wearable devices από την LG, το smartwatch G-Arch και το fitness wristband G-Health. Γιατί όχι; Τα περιμένουμε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles