16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φουντώνουν οι φήμες για το LG G3 και το Optimus G Pro 2 στο MWC!

    Με το MWC της Βαρκελώνης να απέχει σχεδόν ένα μήνα ακόμη, οι διάφορες φήμες δίνουν και παίρνουν και η LG φυσικά δεν μένει έξω απ’το παιχνίδι…

    Σύμφωνα με μια κορεάτικη πηγή, η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει στο συνέδριο το Optimus G Pro 2, διάδοχο του πρώτου G Pro, ένα phablet με οθόνη 5,9 ιντσών και ανάλυσης 2.560×1.440 pixels. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συσκευή, όμως οι ίδιες πηγές έχουν κάτι να πουν και για την επόμενη ναυαρχίδα της LG, το G3!

    lg-mwc-2

    Αναφέρουν, λοιπόν, πως το LG G3 θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαίου, στην καρδιά του μήνα που θα δούμε πολλές νέες και σημαντικές κυκλοφορίες από όλους τους κατασκευαστές. Το G3 θα έχει επίσης οθόνη ανάλυσης 2.560×1.440 pixels αλλά μικρότερων, φυσικά, διαστάσεων από την υποτιθέμενη οθόνη του G Pro 2, δηλαδή όχι μεγαλύτερη από 5,5 ίντσες. Υπενθυμίζουμε πως η νυν ναυαρχίδα, το G2, έχει οθόνη 5,2 ιντσών και ανάλυσης 1080p.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles