19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το LG G3 Stylus θα είναι mid-ranger

    Στο LG G3 Stylus αναφερθήκαμε μόλις προχθές αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και πλέον γνωρίζουμε και τα specs του (ανεπίσημα)…

    Εν τέλει η συσκευή της LG δε θα αποτελεί άμεσο ανταγωνιστή του Samsung Galaxy Note 4 που θα εμφανιστεί στις 3 Σεπτέμβρη στην IFA 2014, καθώς πέραν της μεγάλης οθόνης και του stylus, τα χαρακτηριστικά του θα είναι μάλλον…mid-range! Οι πληροφορίες είναι ανεπίσημες και ανεπιβεβαίωτες αλλά το πιθανότερο είναι πως ισχύουν.

    lg g3 stylus

    Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, η οθόνη του LG G3 Stylus θα έχει διαγώνιο 5,7 ιντσών αλλά ανάλυση μόλις 720p, ενώ στο εσωτερικό του θα κρύβεται ένα τετραπύρηνο Snapdragon chipset στο 1,3GHz και θα διαθέτει 1GB RAM! Επίσης θα διαθέτει 8GB αποθηκευτικού χώρου (και προφανώς θα δέχεται microSD), ενώ η κύρια κάμερά του θα έχει αισθητήρα 8 MPixel και η εμπρόσθια 1,3 Mpixel. Το καλό είναι πως θα τρέχει Android 4.4 KitKat και θα υποστηρίζει 4G δίκτυα, ενώ η τιμή του θα είναι μάλλον χαμηλή, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τίποτε γι’αυτήν.

    Πρόκειται για μια κίνηση από την LG που αν ισχύσει θα ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά των phablets (και δη των “business” smartphones/phablets), καθώς θα διαχωρίζει σημαντικά αυτές τις συσκευές από τα high-end smartphones όπως το G3 και το Galaxy S5. Με τις οθόνες των τελευταίων να έχουν φθάσει μέχρι και τις 5,5 ίντσες, η ύπαρξη συσκευών όπως το Note 4 αρχίσει να δημιουργεί εσωτερικό ανταγωνισμό και ως εκ τούτου, ήταν αναμενόμενο να ανατραπεί αυτό το σκηνικό σύντομα. Εν αναμονή περισσότερων πληροφοριών…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles