20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η κάμερα του LG G4 υπόσχεται σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία φωτογραφίας (vid)

    Το LG G4 ανακοινώθηκε πριν δύο μέρες και, ήδη, αποτελεί μία από τις συσκευές για τις οποίες θα συζητάμε αρκετά το επόμενο διάστημα. Ένα από τα χαρακτηριστικά του στα οποία η κορεατική εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα είναι ο τομέας της φωτογραφίας. Η συσκευή ενσωματώνει μία αναβαθμισμένη κάμερα που έχει κατασκευάσει η ίδια η LG και διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 16MPixels ο οποίος είναι 40% μεγαλύτερος από αντίστοιχους άλλων κορυφαίων smartphones αλλά και χαρακτηριστικά που υπόσχονται ξεχωριστή ποιότητα.

    lg g4 cam

    Διαθέτει φακό με διάφραγμα F1.8 που επιτρέπει σε περισσότερο φως να φτάσει στον αισθητήρα για καλύτερη απόδοση και καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το «παρών» δίνει ακόμη ένα αναβαθμισμένο laser auto-focus και παρουσία του νέου color spectrum sensor που αντιλαμβάνεται τη διαφοροποίηση μεταξύ αντικειμένων και φωτός, δίνοντας τη δυνατότητα στην κάμερα να τραβάει φωτογραφίες με καλύτερη φωτεινότητα και κορυφαία απόδοση χρωμάτων. Πλέον συναντάμε οπτικό σταθεροποιητή δεύτερης γενιάς (OIS 2.0), αλλά και νέο manual mode που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το ISO, την ισορροπία του λευκού και την ταχύτητα του κλείστρου. Σημαντική η υποστήριξη αρχείων RAW, αλλά και η λήψη 4K video.

    Αναβαθμισμένη είναι φυσικά και η εμπρόσθια κάμερα των 8MPixels κατάλληλη και για τα selfies σας που μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω gestures.

    Δείτε το video του φωτογράφου Colby Brown για την κάμερα του LG G4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles