19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Και η LG στρέφεται στη μεταλλική κατασκευή (όχι όμως στο G4 αλλά στο…. G4 Note που ετοιμάζει)

    Η Samsung έκανε πρόσφατα ένα σημαντικό βήμα, κυκλοφορώντας τις πρώτες ναυαρχίδες της σειράς Galaxy S που είναι κατασκευασμένες από μέταλλο και γυαλί – και όχι από πλαστικό όπως έως τώρα. Τώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι και η LG, o έτερος Κορεάτης, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το μέταλλο σε μελλοντικά κορυφαία smartphones της.

    LG G4 leaked

    Ποια θα είναι αυτά; Οι πληροφορίες λένε ότι δεν πρόκειται για το LG G4, το οποίο θα παραμείνει πλαστικό, αλλά για το νέο G4 Note που ετοιμάζει η LG και θα αποτελέσει μία premium συσκευή που θα ανταγωνιστεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τη σειρά Note της Samsung αλλά και το iPhone 6 Plus.

    Ο λόγος που οι Κορεάτες δε θα προχωρήσουν στην παραγωγή ενός LG G4 με μεταλλικό σασί είναι ότι δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Η κατασκευή μεταλλικών cases σε μεγάλες ποσότητες απαιτεί νέο εξοπλισμό και παρόλο που η LG στρέφει την προσοχή της προς αυτό, θα χρειαστεί χρόνο και κόστος, ώστε να είναι έτοιμη για μία τέτοια προοπτική. Οι υπολογισμοί που γίνονται, λοιπόν, σημειώνουν ότι η εταιρεία θα μπορέσει να υποστηρίξει την κατασκευή από μέταλλο στην επόμενη της ναυαρχίδα, το G4 Note, μία ξεχωριστή πρόταση που αναμένεται να ρίξει στην αγορά και σίγουρα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενώ οι Κινέζοι ανεβαίνουν, οι λοιποί κατασκευαστές αναζητούν τρόπους να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην κορυφή και η LG είναι από τις εταιρείες που φαίνεται ότι θα έχουν τις συσκευές για να τα καταφέρουν.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles