15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    LG G4 Street Art Portaits Event. Γνωρίστε το LG G4 και λάβετε μέρος στο πρώτο street art μωσαϊκό της πόλης!

    H LG Hellas, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ναυαρχίδας της LG G4, διοργανώνει σήμερα στo “City Link” (Στοά Σπύρου Μήλιου) στο κέντρο της Αθήνας, το LG G4 Street Art Portraits Event. Οι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφηθούν με το νέο LG G4, να εκτυπώσουν επιτόπου και να κολλήσουν το πορτραίτο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ώστε να γίνουν μέρος του πρώτου street art μωσαϊκού της πόλης, αλλά και να συμμετάσχουν στην κλήρωση για να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους LG G4!

    LG G4 Street Art Portraits

    Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης εκδήλωσης, που διαρκεί από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ, οι επισκέπτες του ‘LG G4 Street Art Portraits Event’ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά LG G4, να αγγίξουν την αυθεντική δερμάτινη πίσω όψη του, να φωτογραφηθούν με αυτό και να κολλήσουν το πορτραίτο τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Στοάς, συμμετέχοντας έτσι στη δημιουργία του πιο μεγάλου street art μωσαϊκού της Αθήνας, αλλά και στην κλήρωση για ένα LG G4! Επιπλέον, για όλη τη διάρκεια της ημέρας, γνωστοί παραγωγοί τουEn Lefkoκαι του “RED FM θα εκπέμπουν ζωντανά από το City Link. Στην κορύφωση της εκδήλωσης, στις 19:00 το απόγευμα, το συγκρότημα “48 ΩΡΕΣ” θα παίξει live μουσική,  ενώ θα γίνει επίδειξη μόδας με τα πιο hot accessories της σεζόν, καταλήγοντας με  DJ set σε ένα μεγάλο πάρτι με επώνυμους καλεσμένους!

    Τέλος, όσοι δεν καταφέρουν να παρευρεθούν, μπορούν να λάβουν μέρος σε ξεχωριστή κλήρωση, συμμετέχοντας στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνεται στη σελίδα του Facebook της LG Hellas.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles