18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το απόλυτο test “βασανιστηρίων” σε ένα δύσμοιρο LG G5!

    Η κορεατική LG από την 1η Απριλίου έχει ξεκινήσει τη διάθεση της νέας ναυαρχίδας της G5 στην παγκόσμια αγορά και ως είθισται σε κάθε νέα κυκλοφορία ενός smartphone μεγάλου βεληνεκούς υπάρχουν οι τολμηροί χρήστες και YouTubers οι οποίοι συνηθίζουν να το υποβάλλουν σε ένα σωρό… “φρικτά βασανιστήρια – tests” δοκιμάζοντας τις αντοχές του. Τα συγκεκριμένα videos σίγουρα δημιουργούν ένα κόμπο στο λαιμό (πράγμα λογικό εάν αναλογιστούμε ότι κάθε ναυαρχίδα κοστίζει μία μικρή περιουσία), αλλά όλα γίνονται για… το “καλό” της επιστήμης!

    LG G5 1

    Σε ένα από τα πρώτα “torture tests” του LG G5 που κυκλοφόρησαν o χρήστης JerryRigEverything γρατσουνάει, καίει με αναπτήρα και στο τέλος επιχειρεί να λυγίσει τη ναυαρχίδα της LG ασκώντας της αρκετή πίεση. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο τεστ λυγίσματος η στιβαρή μεταλλική κατασκευή του LG G5 άντεξε, εκτός φυσικά από το κάτω τμήμα του (στο οποίο υπάρχει η υποδοχή για την εισαγωγή των modules) και το οποίο (όπως το περιμέναμε άλλωστε) λύγισε για… πλάκα! Όσον αφορά την “απάνθρωπη” διαδικασία του test γρατσουνιών (τόσο στην οθόνη όσο και στο πίσω τμήμα), το display του G5 άντεξε έως ένα βαθμό την κακομεταχείριση, ενώ στο υπόλοιπο τμήμα η μπογιά που καλύπτει το μεταλλικό περίβλημα έφυγε σχετικά εύκολα. Τέλος, ο JerryRigEverything δεν δίστασε να κάψει την οθόνη της συσκευής με έναν αναπτήρα, όπου εκεί φυσικά η ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας παραδόθηκε άνευ όρων. Δείτε το video που ακολουθεί και πάρτε βαθιές ανάσες γιατί μάλλον θα… πονέσει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles