22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    LG Gram 15, τα νέα laptops της LG είναι πανίσχυρα και πανέμορφα!

    Την LG φυσικά την έχουμε συνηθίσει σε smartphones και τηλεοράσεις, αλλά η κορεατική εταιρεία φυσικά βγάζει και άλλα προϊόντα, όπως είναι μία σειρά laptops. Πρόσφατα, η LG ανακοίνωσε δύο νέα 15ιντσά laptops, τα οποία απευθύνονται στους high-end users και στους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων. Τα LG Gram 15 συνδυάζουν performance με εντυπωσιακό sleek design και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι εξαιρετικά ελαφριά.

    LG Gram 15 2

    Παράλληλα, τα νέα laptops της οικογένειας LG Gram 15 διαθέτουν full HD display στα 1920×1020 pixels με 16:9 aspect ratio (για μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης), ενώ σύμφωνα με την LG, η υψηλής τεχνολογίας IPS οθόνη της LG είναι ειδικά σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αναβαθμίζει την προβολή videos, βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό την απόδοση των χρωμάτων. Εκτός από τα παραπάνω, τα νέα laptops της LG υποστηρίζουν instant boot feature, για ταχύτερους χρόνους ενεργοποίησης του λειτουργικό και στο εσωτερικό τους βρίσκεται ένας επεξεργαστής Intel Core i5, 8GB μνήμης RAM και 256GB onboard storage. Οι πιο απαιτητικοί βέβαια μπορούν να προτιμήσουν το πιο ανεπτυγμένο μοντέλο με Core i7, το οποίο πλαισιώνεται από 8GB RAM και 512GB storage. Αμφότερα περιλαμβάνουν USB Type-C και το χαμηλό μοντέλο στοιχίζει 1.099$ και το πιο «premium» κοστίζει 1.499$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles