20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    LG Booth Tour στην IFA 2015. To μέλλον ανήκει στις HDR OLED και στις… smart οικιακές συσκευές!

    Λίγο πριν να ανοίξει επισήμως για το κοινό τις πύλες της η IFA 2015 στο Βερολίνο, η LG πραγματοποίησε για τους εκπροσώπους των media ένα booth tour που είχε σαν στόχο να αναδείξει τα προϊόντα της κορεατικής εταιρείας. Όπως συνέβη και με την Samsung, έτσι και εδώ δεν υπήρχε κάποια νέα mobile συσκευή για να κλέψει την παράσταση (πέραν των γνωστών LG Watch Urbane και G4) και το βάρος έπεσε για μία ακόμη χρονιά κυρίως στις home entertainment και «λευκές» συσκευές που διακρίνονται όμως για τον «smart» προσανατολισμό τους.

    LG Booth Tour IFA 2015 (6)

    Η παρουσίαση των προϊόντων της LG ξεκίνησε με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, καθώς οι εκπρόσωποι των media είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από πρώτο χέρι τις μοναδικές δυνατότητες μία συστοιχίας οθονών OLED μέσα σε έναν ειδικά κατασκευασμένο θόλο. Στο σκοτεινό θόλο διακρίναμε ένα φαντασμαγορικό γαϊτανάκι χρωμάτων και ασύγκριτης οπτικής ποιότητας που δεν σας κρύβουμε ότι μας άφησαν με το στόμα ανοικτό (μπορείτε να θαυμάσετε το demo showcase στο επισυναπτόμενο video παρακάτω).

    LG Booth Tour IFA 20115 6

    Το βάρος λοιπόν αρχικά στο booth Tour της LG έπεσε στη πλούσια δυναμική των OLED οθονών και πως εκμεταλλεύονται καλύτερα το contrast, αποδίδοντας στην εντέλεια το μαύρο χρώμα, αλλά και πιο ρεαλιστικά τα χρώματα. Η υιοθέτηση της τεχνολογίας high-dynamic range κάνει και εδώ το θαύμα της, με την κορεατική εταιρεία να αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω των εκπροσώπων της ότι το HDR είναι η καλύτερη λύση σε ότι έχει να κάνει με την δημιουργία του «τέλειου μαύρου». Φυσικά, το μεγάλο στοίχημα που θα πρέπει να κερδηθεί είναι η ύπαρξη HDR περιεχομένου και αυτό είναι κάτι που μόνο το μέλλον μπορεί να το δείξει.

    LG Booth Tour IFA 2015 (2)

    Αν και οι τηλεοράσεις OLED ήταν αδιαμφησβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του event που διοργάνωσε η LG για να μας καλωσορίσει στην IFA, ωστόσο από το μενού δεν έλειπαν και μία σειρά από συσκευές, οι οποίες δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Έξυπνα πλυντήρια, smart στεγνωτήρια, ηλεκτρικές σκούπες υψηλής τεχνολογίας και… high-tech ντουλάπες που λειτουργούν ως σιδερωτήρια κρατώντας φρέσκα τα ρούχα και μακριά από μικρόβια!

    LG Booth Tour IFA 2015 (1)

    LG Booth Tour IFA 2015 (4)
    Επίσης, μία από τις ατραξιόν του booth tour event της LG ήταν και το μίνι-πάρτι που στήθηκε με αφορμή τα φορητά ηχεία Xboom, όπου η γοητευτική DJ σε έναν μικρό χώρο ανέβαζε διαρκώς την ένταση, φανερώνοντας τη δυναμική και την crystal clear απόδοση των ηχείων Xboom, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα ξετρελάνουν τους φίλους των δυνατών beats.

    LG Booth Tour IFA 2015 (5)

    Για μία ακόμη φορά η LG απέδειξε ότι εκτός από μία αξιόλογη εταιρεία στον τομέα των mobile smartphones, διαθέτει παράλληλα και μία ευρεία γκάμα προϊόντων που χαρίζουν μία ποιοτική διάσταση στην αγορά του smart home και του home entertainment…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles