16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    LG: Μάχη με το χρόνο για την παρουσίαση του G6 smartphone νωρίτερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό

    Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι το τμήμα φορητών συσκευών της LG, διανύει άσχημη περίοδο. To G5 δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κοινού, ενώ και τα «Friends» ήταν εξίσου απογοητευτικά. Ως εκ τούτου, είναι απολύτως λογικό η LG να δίνει, πραγματικά μάχη με το χρόνο για να παρουσιάσει την επόμενη ναυαρχίδα της αρκετά νωρίτερα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ETNews, επιθυμεί να διαθέσει το G6 ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Φήμες υποστηρίζουν ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Εν αντιθέσει, η εταιρεία είχε ανακοινώσει το G5 στα τέλη Φεβρουαρίου και το διέθεσε στις αρχές Απριλίου. Προφανώς, αυτό που επιχειρεί να κάνει η LG, είναι να εκμεταλλευθεί μια ευκαιρία που της δίνεται από τους ανταγωνιστές της. Η Samsung, αναμένεται να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Galaxy S8 για τον Απρίλιο, ενώ αντίστοιχα οι συσκευές της Apple θα κυκλοφορήσουν περίπου την ίδια περίοδο.

    lg-g6

    Αν όλα αυτά φαντάζουν γνώριμα, είναι γιατί κάθε χρόνο οι κατασκευαστές προσπαθούν να επιλέξουν μια καλή ημερομηνία για την παρουσίαση της συσκευής τους. Είναι μια επιλογή, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις μιας συσκευής και η LG από την μεριά της ψάχνει να βρει την καταλληλότερη στο καλαντάρι. Να σημειωθεί, ότι η εταιρεία πρόσφατα έχει αρχίσει να εγκρίνει τους προμηθευτές, καθώς σκοπεύει να αρχίσει την μαζική παραγωγή της συσκευής νωρίτερα.

    Γεγονός είναι ότι η LG διανύει μια άσχημη περίοδο, καταγράφοντας ακόμη ένα οικονομικό τρίμηνο πτωτικής πορείας, το έκτο κατά σειρά. Όλες οι ελπίδες της λοιπόν εναποτίθενται στο G6 smartphone. Μάλιστα, εμφανιζόταν να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για τον αρθρωτό σχεδιασμό του G5, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο LG G6, η εταιρεία πιθανώς θα εγκαταλείψει αυτού του είδους το design, ενώ φήμες τη θέλουν να παρουσιάζει ανθεκτικότητα στο νερό και να εξοπλίζεται με τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης καθώς και σαρωτή ίριδας σαν αυτόν του Note 7.

    Αν οι φήμες αυτές, επαληθευτούν, τότε το G6 ίσως αποκαλυφθεί πριν την έκθεση MWC που θα διεξαχθεί κάποια στιγμή το διάστημα 27 Ιανουαρίου – 2 Μαρτίου 2017. Κάτι τέτοιο θα δώσει στην LG τον απαραίτητο χρόνο για να ετοιμαστεί για την διάθεσή του στις αρχές Μαρτίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles