14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    LG monitors: Καλωσορίστε τη νέα σχολική χρονιά με μέγιστη παραγωγικότητα και εξαιρετική απόδοση εικόνας!

    Η  LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά οθονών, για κάθε μαθητή που επιστρέφει στο σχολείο και χρειάζεται ένα monitor που θα διευκολύνει τις καθημερινές του εργασίες.

    Οι οθόνες της LG ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και την απόδοσή τους, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά και τις πολλαπλές λειτουργίες τους. Συγκεκριμένα, τα UltraWide monitors της LG, προσφέρουν τις τέλειες συνθήκες εργασίας, καθώς επιτρέπεται η παρακολούθηση μεγάλου όγκου υλικού για επεξεργασία βίντεο, ενώ μπορούν να προβληθούν ταυτόχρονα πολυάριθμα ηχητικά πρόσθετα και εφέ. Επιπλέον, καλύπτουν κατά 99% το χρωματικό φάσμα sRGB, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εντυπωσιακά χρώματα. Mε το OnScreen Control δίνεται η δυνατότητα προσαρμογής της επιφάνειας εργασίας διαιρώντας την οθόνη ή ρυθμίζοντας τις βασικές επιλογές της οθόνης με μερικά κλικ του ποντικιού.

    Επιπροσθέτως, τα UHD 4K μοντέλα οθονών και τα UltraGear διακρίνονται για την εργονομική τους βάση που προσφέρει μέγιστη ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους επέκτασης και ανάσυρσης, περιστροφής στον κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα, αλλά και ρύθμισης ύψους και κλίσης της οθόνης. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπουν τη δημιουργία ενός σταθμού εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του κατόχου, ενώ επίσης διαθέτουν τη λειτουργία Flicker Safe που συμβάλλει στη μείωση της καταπόνησης των ματιών, προσφέροντας μια ξεκούραστη και άνετη εμπειρία χρήσης.

    Τα UltraGear monitors, όπως τα μοντέλα 27GN880, 27GN950, 38GN950, ενσωματώνουν και μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, κατάλληλα για gaming, όπως την NVIDIA G-SYNC® τεχνολογία που εξαλείφει τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιεί το τρεμόπαιγμα, για πιο ομαλή και ταχύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Τα συγκεκριμένα μοντέλα συμμετέχουν επίσης στη νέα προωθητική ενέργεια της εταιρείας, όπου με την αγορά ενός από τα παραπάνω monitors μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2021[1], οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μοναδικά gaming αξεσουάρ.

    Όροι & προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας στο https://www.lg.com/gr/promotion/lg-monitors-and-razer-products-august-2021.

    Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και  0 pixel εγγύηση.

    ******

    [1] ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles