13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG NanoCell: Ρεαλιστικές εικόνες, αρμονική σχεδίαση και προηγμένα χαρακτηριστικά από τη νέα σειρά τηλεοράσεων 

    Η LG Electronics παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG NanoCell SM9800PLA 55 και 65 ιντσών που προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Με τις προηγμένες NanoCell τηλεοράσεις, οι καταναλωτές απολαμβάνουν κορυφαία ποιότητα εικόνας με αυξημένη καθαρότητα χρωμάτων RGB, αναβαθμίζοντας όσα γνωρίζαμε για την οικιακή ψυχαγωγία.

    lg_nano_accuracy_0

    Η συγκεκριμένη σειρά συγκεντρώνει μια ευρεία γκάμα από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως το Nano Color που ζωντανεύει τα χρώματα, χάρη στην τεχνολογία NanoCell μέσω χρήσης νανοσωματιδίων μεγέθους 1nm περίπου. Τα νανοσωματίδια καθαρίζουν τα χρώματα και ενισχύουν την καθαρότητα του φάσματος RGB, απομακρύνοντας τις ασαφείς αποχρώσεις. Παράλληλα, με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming Pro, ο χρήστης απολαμβάνει βαθύτερο μαύρο που προσδίδει μεγαλύτερο βάθος σε όλα τα χρώματα και έντονη αντίθεση, καθώς ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, δημιουργώντας εικόνες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Επιπλέον, με τη λειτουργία Nano Accuracy που διαθέτει η συγκεκριμένη σειρά, επιτυγχάνεται απόδοση χρωμάτων με υψηλή ακρίβεια ακόμα και σε ευρεία γωνία θέασης.

    Υποστηρίζοντας 4K Cinema HDR τα νέα μοντέλα NanoCell τηλεοράσεων, προσφέρουν στον χρήστη μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία με ρεαλιστικές εικόνες και πλούσια χρώματα, ενώ το Dolby Vision & Atmos ολοκληρώνει την υψηλή απόδοση εικόνας και ήχου HDR, συμπεριλαμβανομένων των Advanced HDR της Technicolor και HDR10 Pro.

    Για αυξημένο ρεαλισμό και λεπτομερή εικόνα, οι NanoCell τηλεοράσεις διαθέτουν τον  αναβαθμισμένο a7 Gen2 επεξεργαστή με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας, την καθαρότητα, την ευκρίνεια και τη φωτεινότητα, αναλύοντας το περιεχόμενο και τον περιβάλλοντα φωτισμό. Ταυτόχρονα, o α7 Gen2 επεξεργαστής βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος, αναγνωρίζοντας τη φωνή, τα εφέ και τη συχνότητα και επιτρέπει τη μίξη του ήχου 2 καναλιών σε ήχο surround 5.1. Η τεχνολογία αναγνώρισης χώρου συμβάλλει σε πιο ισορροπημένο ήχο, ενώ χάρη στην τεχνολογία AI Acoustic Tuning, ο χρήστης απολαμβάνει ήχο υψηλής ποιότητας, ανεξαρτήτως της διάταξης του χώρου, καθώς αντιλαμβάνεται το σημείο θέασης, προσαρμόζοντας την ακουστική στον εκάστοτε χώρο.

    lg_nanocell_tv_65sm9800pla_0

    Οι καταναλωτές μπορούν επίσης, να απολαύσουν τον θαυμαστό κόσμο των NanoCell τηλεοράσεων AI ThinQ[1] με ανώτερη ευφυΐα, καθώς προσφέρουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Alexa και του Google Assistant. Επιπλέον, είναι κατάλληλες και για όσους επιθυμούν να βιώσουν μια καθηλωτική εμπειρία gaming με 4K HDR, καθώς αποδίδουν με τέλειο τρόπο κινηματογραφική εικόνα σε παιχνίδια. Χάρη στη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input lag), ο gamer μπορεί να συγχρονίζεται με τις γρήγορες σκηνές σε πραγματικό χρόνο και να απολαμβάνει τα γρήγορα παιχνίδια με καταιγιστική δράση.

    Τέλος, ο μίνιμαλ και ξεχωριστός σχεδιασμός τους με το πλαίσιο Nano Bezel καθιστά εφικτή την απόλυτη εναρμόνισή τους στον χώρο, προσδίδοντας εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles