21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    LG: Νέα πρότυπα με δυνατότητα αναβαθμίσεων στις οικιακές συσκευές

    Η LG Electronics, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη χρήση οικιακών συσκευών, με την επιλογή αναβάθμισής τους που προσαρμόζεται στον μοναδικό και μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής των πελατών. Στο πλαίσιο του concept “Evolving Appliances for You” οι συσκευές της LG θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις, και θα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώνουν νέες λειτουργίες που αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου βάσει του μοτίβου χρήσης.

    Η δυνατότητα των αναβαθμίσεων θα επιτρέπει την προσθήκη μιας νέας λειτουργίας σε μια υπάρχουσα συσκευή μέσω νέου software, νέου hardware ή και των δύο. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που οι χρήστες αποκτήσουν ένα κατοικίδιο στο σπίτι μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του ιονιστή LG PuriCare, μέσω της αναβάθμισης της συσκευής με το Pet Care Filter για να φιλτράρει πιο διεξοδικά τα χνούδια των κατοικίδιων ζώων από τον αέρα1. Επίσης, τα στεγνωτήρια LG που λαμβάνουν αναβαθμίσεις μπορούν να ενισχυθούν με νέα αξεσουάρ και software, το οποίο θα μπορεί ο χρήστης να «κατεβάσει» από την εφαρμογή LG ThinQ, λαμβάνοντας υπόψη του το διαφορετικό κλίμα ή διαφορετικούς τύπους υφασμάτων.

    Ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον καταναλωτή, μέσω της δυνατότητας αναβάθμισης είναι ότι επιτρέπει στη συσκευή LG να συμβαδίζει με τις μεταβαλλόμενες τάσεις και τον τρόπο χρήσης κατά τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής του προϊόντος, ενισχύοντας παράλληλα και τη χρησιμότητά της. Συνολικά, η LG σχεδιάζει να παρουσιάσει περίπου 20 συσκευές φέτος που θα είναι σε θέση να λαμβάνουν αναβαθμίσεις.

    «Η δυνατότητα αναβάθμισης έρχεται να αμφισβητήσει την νοοτροπία ότι οι ακριβές συσκευές με την πάροδο του χρόνου απαρχαιώνονται», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θέλουμε οι καταναλωτές να νιώθουν ότι διαθέτουν ένα νέο πλυντήριο ή ψυγείο καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της εκάστοτε LG συσκευής και όχι μόνο την πρώτη φορά που την φέρνουν στο σπίτι».

    Το LG πλυντήριο και το στεγνωτήριο που θα λαμβάνει αναβαθμίσεις αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο έτος σε συγκεκριμένες αγορές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles