20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    LG: Νέο soundbar SC9S

    Με ένα διευρυμένο σύνολο λειτουργιών και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, το νέο soundbar της LG, SC9S, ταιριάζει απόλυτα με τις τηλεοράσεις LG OLED σειρά C, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργικότητα.

    Αυτός ο συνδυασμός ολοκληρώνει μια εντελώς νέα εμπειρία, απογειώνει την οικιακή ψυχαγωγία, ενώ το εύκολο και βολικό περιβάλλον χρήσης με τηλεόραση LG διευκολύνει τον χρήστη να λειτουργεί το soundbar μέσω της τηλεόρασης με ένα τηλεχειριστήριο. Με ένα κλικ του τηλεχειριστηρίου, ο χρήστης μπορεί να δει το μενού και τις ρυθμίσεις του soundbar στην οθόνη της τηλεόρασης. Λειτουργίες όπως ο έλεγχος της έντασης του ήχου, ο έλεγχος της κατάστασης σύνδεσης, ακόμη και η επιλογή μιας λειτουργίας ήχου ελέγχονται ταυτόχρονα. Η συνεργασία μεταξύ του Sound Bar και της τηλεόρασης της LG παρουσιάζει τέλειο αρμονικό ήχο με μια τηλεόραση LG. Χρησιμοποιεί ταυτόχρονα τον ήχο της τηλεόρασης LG και το LG Sound Bar, επιτυγχάνοντας την απόλυτη εμπειρία ακρόασης. Επίσης, χάρη στο αποκλειστικό στήριγμα για την LG OLED C απλοποιείται η τοποθέτηση του soundbar στη σωστή θέση, ώστε ο χρήστης να ακούει τον βέλτιστο ήχο. Τόσο σε βάση όσο και επιτοίχιο, το νέο soundbar δημιουργεί καλύτερο ήχο με κομψή σχεδίαση.

    Ακόμα, μέσω της ασύρματης σύνδεσης, οι χρήστες απολαμβάνουν εκπληκτικό ήχο και περιεχόμενο χωρίς καλώδια ή περισπασμούς. Το LG WOWCAST συνδέει ασύρματα4 το LG soundbar και την τηλεόραση LG για να παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας με βελτιωμένο ύψος, βάθος και ισχύ. Για απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, το soundbar συνδυάζεται με τα Dolby Atmos®, DTS:X και IMAX® Enhanced, φέρνοντας κινηματογραφικό ήχο στο σαλόνι. Ο χρήστης περιβάλλεται από καθαρό και ρεαλιστικό ήχο από όλες τις πλευρές, τοποθετώντας τον στο επίκεντρο των αγαπημένων του ταινιών για να απολαμβάνει δυνατό, αληθινό ήχο σε κάθε σκηνή.

    Το LG SC9S soundbar διαθέτει Dolby Atmos® και τριπλά κανάλια “Up-Firing”. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει ένα ευρύτερο και πιο πλούσιο υπόβαθρο για μια πιο απολαυστική εμπειρία ήχου στο σπίτι. Επίσης, το soundbar παρουσιάζει τον ήχο τριπλού επιπέδου, δημιουργώντας έναν εικονικό θόλο για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας μια μηχανή 3D που σχετίζεται με τη λειτουργία HRTF (Head Related Transfer Function), το soundbar δημιουργεί ένα εικονικό ενδιάμεσο στρώμα. Αυτό σημαίνει ότι τα στρώματα ήχου υλοποιούν έναν εξελιγμένο ήχο surround που ο χρήστης θα μπορούσε να ακούσει μόνο στον κινηματογράφο.

    Το SC9S διαθέτει επίσης το LG Smart Up-Mixer το οποίο μετατρέπει τον δικάναλο ήχο10 σε πολυκάναλο ήχο surround, για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου, με αναβαθμισμένο AI Room Calibration Pro11 για απόδοση βέλτιστου ήχου. Με την αντιστοίχιση των συχνοτήτων αναφοράς σε ένα εκτεταμένο εύρος 400 Hz, μπορεί να αναλύσει τον χώρο με ακρίβεια και να διορθώσει την παραμόρφωση του ήχου. Διαθέτει επίσης AI Sound Pro και αναλύει έξυπνα το περιεχόμενό για να παρέχει βέλτιστο ήχο, είτε ο χρήστης παρακολουθεί ταινίες είτε βλέπει ειδήσεις είτε ακούει μουσική.

    Το νέο soundbar με την εύκολη σύνδεση σε μια κονσόλα ή μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray™, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε αγαπημένα παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες και προβολή χωρίς καθυστερήσεις, με τη βέλτιστη εικόνα και ήχο. Με το 4K Pass-through να διατηρεί την υψηλή ποιότητα, το soundbar μεταδίδει δεδομένα χωρίς απώλεια ποιότητας για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν εκπληκτικό ήχο και βίντεο. Αντίστοιχα, το VRR/ALLM βελτιώνει το παιχνίδι και προσφέρει την καλύτερη εμπειρία με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) έως και 120 Hz. Ο σχεδόν στιγμιαίος χρόνος απόκρισης σάς δίνει ένα πλεονέκτημα για παιχνίδια και τη δημιουργία μιας ρεαλιστικής εμπειρίας θέασης. Η λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) επιτρέπει ομαλή προβολή και διαδραστικότητα χωρίς καθυστερήσεις.

    Είναι συμβατό με τα Spotify® και Tidal Connect ενώ υποστηρίζει το MQA (Master Quality Audio)14 που παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας μέσω σύνδεσης Bluetooth®/Wi-Fi. Επιπλέον, το soundbar έχει ευρύτερη συμβατότητα για να συνεργάζεται με το Google, την Alexa και το Apple Airplay2 για εύκολο χειρισμό μέσα από την πλατφόρμα. Επιλέξτε το νέο LG soundbar SC9S και επωφεληθείτε όλων των σύγχρονων χαρακτηριστικών, απολαμβάνοντας Premium ήχο σε οποιοδήποτε περιεχόμενο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles