20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Παρουσιάστηκε και επίσημα το LG Nexus 5 από τη Wind, στα €399!

    Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την LG και τη Wind για τους εκπροσώπους του Τύπου, παρουσιάστηκε επισήμως το Nexus 5 και ανακοινώθηκε η διάθεσή του στην ελληνική αγορά.

    Επιβεβαιώθηκαν και οι πληροφορίες για την τιμή της συσκευής, η οποία θα ανέρχεται στα €399 χωρίς συμβόλαιο, ενώ πραγματοποιήθηκε σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων της. Το Nexus 5 θα διατίθεται μέσω του δικτύου καταστημάτων της Wind και θα βρίσκεται στα ράφια εντός των επόμενων ημερών. Όσο για τον ασύρματο φορτιστή του, δεν θα εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα προς το παρόν, όπως δε θα εισαχθούν και η λευκή έκδοση της συσκευής, αλλά ούτε και η 32GB έκδοση. Μόνο 16GB και μαύρο, λοιπόν, για όσους το θέλουν.

    nexus5

    Μάθαμε, επιπλέον, πως εντός του πρώτου τριμήνου του 2014 θα έρθει και στην ελληνική αγορά το LG G Flex, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

    Εντός της ημέρας θα δείτε και το πλήρες review του Nexus 5 μέσα από το Digital Life! Προς το παρόν δείτε το hands-on preview του εδώ!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles