15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    LG Optimus G Pro: Αποκαλύπτεται ο νέος “δυναμίτης” της εταιρείας για την Ευρώπη

    Φωτογραφία αλλά και χαρακτηριστικά του LG Optimus G Pro, ενός smartphone “δυναμίτη” που οι πληροφορίες θέλουν να ανακοινώνει η LG στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης ήρθαν τις τελευταίες ώρες στα φώτα της δημοσιότητας.


    Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την ευρωπαϊκή version του μοντέλου που διαφοροποιείται από την ιαπωνική που ήδη έχει κυκλοφορήσει.

    Πρόκειται για μία αναβαθμισμένη έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου Optimus G της LG, που, όπως βλέπουμε στα specs που έχουν διαρρεύσει, διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών full HD IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon στο 1.7GHz, 2GB RAM, οπίσθια κάμερα 13Mixels, εμπρόσθια κάμερα 2MPixels, ενώ θα ενσωματώνει το Android 4.1 Jelly Bean και θα διαθέτει υποστήριξη δικτύων LTE. Η συσκευή αναμένεται να ενσωματώνει 32GB εσωτερικής μνήμης και να δέχεται κάρτες micro SD έως 64GB, ενώ η τεράστια μπαταρία της φτάνει τα 3.140mAh, ποσό που ακούγεται πραγματικά εντυπωσιακό.

    Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά τα specs τοποθετούν το LG Optimus G Pro στην κορυφή της αγοράς όσον αφορά τα smartphones και το σίγουρο είναι ότι στη Βαρκελώνη θα στηθεί ένα πραγματικό ρινγκ ανάμεσα στους κατασκευαστές. Για να δούμε ποιος θα κερδίσει περισσότερο τις εντυπώσεις μας…

    Πηγή: GSM Arena

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles