17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    LG Optimus G: Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τον νέο quad-core “δυναμίτη” (vid)

    UPDATE 28/08: Διάβασε ΕΔΩ για την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής

    H LG είχε κυκλοφορήσει ένα teaser σε άψογα κορεατικά την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται, όμως, ότι τώρα διαρρέει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα της “ναυαρχίδα”. Και κάπως έτσι το παζλ του νέου τετραπύρηνου smartphone της “συντίθεται”, αργά και βασανιστικά…


    Καταρχήν, η νέα συσκευή διαθέτει, προς το παρόν τουλάχιστον, την κωδική ονομασία “LG Optimus G”. Πέρα από τον ολοκαίνουριο και πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή “δεύτερης γενιάς” Snapdragon S4 Pro (και το chipset APQ8064), καθώς και Adreno 320 graphic chip, τώρα αποκαλύπτεται ότι θα διαθέτει μία super-wow True HD IPS+ οθόνη που θα προσεγγίζει την Retina Display του iPhone 4S! Η οθόνη, για την οποία η LG αποκαλύπτει περισσότερα χαρακτηριστικά σε νέο teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα, φαίνεται ότι θα έχει μέγεθος 4,7 ίντσες, ανάλυση 1280×768 pixels, ενώ υπόσχεται κορυφαία φωτεινότητα και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τις AMOLED προτάσεις των έτερων Κορεατών της Samsung.

    Επιπλέον, η LG σημειώνει ότι το νέο smartphone θα ενσωματώνει μία ιδιαίτερα “δυνατή” μπαταρία που θα ανταπεξέρχεται στην “πρόκληση” των υψηλών απαιτήσεων της συσκευής και θα είναι, σύμφωνα με τους Κορεάτες, “60% πιο αποτελεσματική από τις προτάσεις των αντιπάλων της”, ενώ θα μπορεί να αντέξει περισσότερους κύκλους επαναφόρτισης (800 αντί 500 των ανταγωνιστικών προτάσεων)…

    Πέρα από τα όσα διαδίδει επίσημα, πάντως, η κορεατική εταιρεία, είχαμε τις προηγούμενες ώρες μία σημαντική διαρρροή για τη συσκευή από το ισπανικό site Android MX. Αυτή συμπεριλαμβάνει τα πλήρη χαρακτηριστικά της, όπως και φωτογραφία της, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

    Όσο για τα specs, σε όσα μας έχουν πει ήδη οι Κορεάτες προσθέστε μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13MPixels και Android 4.0.4.

    Σε κάθε περίπτωση, το “LG Optimus G” θα είναι ένα από τα ισχυρότερα κινητά της νέας σεζόν και έχεις κάθε λόγο να περιμένεις να το δεις κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας… Ελπίζουμε αυτό να γίνει στο πλαίσιο της IFA 2012.

    Να, λοιπόν, και ένα ακόμη teaser video της LG για τη συσκευή…

    Πηγές: Slashgear, Engadget

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles