20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LG Optimus L7 II Dual. Aναβαθμισμένο και dual-SIM

    H LG θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φλεβάρη μία αναβαθμισμένη dualSIM έκδοση του επιτυχημένου Optimus L7. H LG έχει ήδη ανακοινώσει δίκαρτες εκδόσεις των Optimus L3 και L5, οπότε θεωρούμε φυσιολογική την συγκεκριμένη εξέλιξη.

    Tο νέο LG Optimus L7 II Dual, έχει παρόμοια αισθητική με το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα, ωστόσο διαθέτει περισσότερο στρογγυλοποιημένες γωνίες και απουσιάζει – ευτυχώς – το κεντρικό παραλληλόγραμμο πλήκτρο. H εταιρεία έχει προσθέσει ένα ακόμη πλήκτρο στην συσκευή, εκτός δηλαδή από τα Back, Home, Menu, που αναλαμβάνει επί της ουσίας τον ρόλο του SIM switch, για την εναλλαγή ανάμεσα στις δύο SIM κάρτες.

    Tο Optimus L7 II Dual, διατηρεί την οθόνη IPS LCD των 4,3 ιντσών του πρωτότυπου μοντέλου (480 x 800 pixels), ωστόσο ο επεξεργαστής έχει αναβαθμιστεί σε dual-core 1GHz αλλά και η κάμερα, που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ανάλυσης 8.0 MPixels και video ανάλυσης 720p.

    Tο λειτουργικό σύστημα του κινητού είναι το Android v4.1 (Jelly Bean) και στο λογισμικό περιλαμβάνονται οι αποκλειστικές εφαρμογές της LG, QSlide, QuickMemo και QuickTranslator. H μπαταρία του επίσης αυξήθηκε σε χωρητικότητα, στα 2460mAh που σημαίνει, σύμφωνα με την LG, ότι θα διαρκεί δύο μέρες. Tο LG Optimus L7 II Dual θα κυκλοφορήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη στην Pωσία με κόστος περίπου $430 και σε δύο χρωματισμούς, μαύρο και λευκό.

    Πηγή: GSMArena

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles