17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    LG – Πρόβλεψη για τεράστια άνοδο στις πωλήσεις της! To LG G3 η αιτία…

    Η LG δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα σε επίπεδο πωλήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές της αγοράς η άνοδος αυτή πρόκειται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του 2014, καθώς όπως υπολογίζουν οι γκουρού των νέων τεχνολογιών, ο κορεατικός κατασκευαστής αναμένεται να πουλήσει 15 με 16 εκατομμύρια smartphones μόνο μέσα στο τρίμηνο που διανύουμε.  LG-G3-retail-box-and-the-new-LG-Health-app-leak-out (12)

    Αυτή η επίδοση είναι τεράστια ακόμη και για τα δεδομένα ενός γίγαντα όπως η LG, καθώς σηματοδοτεί άνοδο της τάξεως του 20 με 30%  σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2014. Φυσικά, αυτή η άνοδος οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό της στην κυκλοφορία του LG G3. Ενδεικτικό της μεγάλης αποδοχής που εκλαμβάνει η “ναυαρχίδα” της LG είναι ότι στην Κορέα πωλήθηκαν 100.000 G3 μέσα σε μόλις πέντε ημέρες από την κυκλοφορία του. Οι αναλυτές θεωρούν ότι το LG G3 αναμένεται να ξεπεράσει τις 13 εκατομμύρια πωλήσεις στη διάρκεια της ζωής του, γεγονός που δεν μας προξενεί εντύπωση αφού έχει καταφέρει να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από το κοινό και από τους ειδικούς του τύπου. Επιπλέον, η θετική εικόνα του δεύτερου τριμήνου, αναμένεται σύμφωνα με τους αναλυτές να συνεχιστεί και στο τρίτο τρίμηνο με ακόμη μεγαλύτερα κέρδη για την LG, καθώς το λανσάρισμα του G3 στην Κίνα θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο τις συνολικές πωλήσεις του κορεάτη κατασκευαστή, φτάνοντας έτσι στις 50 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του 2014.

    Αν και η LG έχει πολύ δρόμο να διανύσει  μέχρι να καταφέρει να πιάσει την Samsung στην κορυφή (τα κέρδη της ξεπερνούν τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια), όμως δείχνει με περίτρανο τρόπο ότι πρόκειται αν μη τι άλλο για μία υπολογίσιμη δύναμη στον τομέα των smartphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles