19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ετοιμάζει Windows Phone η LG;

    Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες που αφορούν στην αγορά – ειδικά στην Ευρώπη – το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, σιγά, σιγά, “παίρνει τα πάνω” του (δείτε εδώ και εδώ) αποκτώντας ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο.

    Σε αυτό βεβαίως έχει συμβάλει και το γεγονός ότι η Microsoft έχει ξεκινήσει να “ρίχνει” στο τραπέζι πολλά χρήματα για να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των apps που προσφέρει μέσω του Windows Phone Store. Έχουμε την εντύπωση ότι σύντομα, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές smartphones θα έχουν να επιδείξουν ένα τουλάχιστον μοντέλο με Windows Phone 8 στην γκάμα τους.

    lg winphone8

    Αν και για την LG έχει κυκλοφορήσει μία σχετική φήμη στο παρελθόν, αυτή τη φορά φαίνεται πως η εταιρεία βρίσκεται πράγματι σε φάση που αναπτύσσει ένα τέτοιο κινητό τηλέφωνο, μετά τις Nokia, HTC, Samsung, Huawei και ZTE.

    Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο κος. Kwon Soon, Managing Director της LG στην Ινδία: “Στην πατρίδα, εργαζόμαστε πράγματι πάνω στο δικό μας Windows Phone 8 OS powered smartphone” φαίνεται να δήλωσε σε δημοσιογράφους και συμπλήρωσε: “Βεβαίως η βασική μας προτεραιότητα είναι το Android. To Android είναι η βασική πλατφόρμα παγκοσμίως, αν υπολογίσουμε την αποδοχή και την διείσδηση του στην αγορά, ωστόσο πιστεύουμε ότι τα Windows ολοένα και θα ανεβαίνουν, όσο η Microsoft επενδύει σε αυτά“.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles