17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H LG υπόσχεται να φέρει το smartphone με εύκαμπτη OLED οθόνη μέσα στο 2013

    Τα οικονομικά αποτελέσματα των τριμήνων για τις εταιρίες τεχνολογίας μας ενδιαφέρουν μεν, για να μπορούμε να «βλέπουμε» πώς βαδίζουν, αλλά κυρίως, μας ενδιαφέρουν οι ειδήσεις που βγαίνουν μέσα από αυτές τις «ξύλινες» αναφορές, για να προετοιμάσουν την όρεξη των επενδυτών. Μία από τις ειδήσεις αυτές λοιπόν, διά στόματος του αντιπροέδρου του mobile division της LG, Yoon Buhyun είναι πως το τμήμα του, συνεργάζεται στενά με την LG Display για να φέρει στους καταναλωτές ένα smartphone με εύκαμπτη OLED οθόνη, μέσα στο 4ο τρίμηνο του 2013!

    lg

    Αυτό σημαίνει πως θα δούμε ένα «εύκαμπτο» smartphone από την LG; Μάλλον όχι. Μπορεί να δούμε ένα smartphone με «καμπυλωτή» οθόνη που θα αγκαλιάζει το σασί του τηλεφώνου, όπως αυτό που έδειξε η Samsung, αλλά οι κατασκευαστές έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να μπορέσουν να κατασκευάσουν μία εξ ολοκλήρου εύκαμπτη συσκευή. Ένα από τα άλυτα προβλήματα των κατασκευαστών (στα οποία μάλλον δεν έχουν δώσει ακόμα ιδιαίτερη βαρύτητα), είναι η μπαταρία που ούτως ή άλλως είναι «μικρή» για τις ανάγκες των σύγχρονων συσκευών. Πόσο μάλλον, να είναι και εύκαμπτη.

    Η αγορά των οθονών εξελίσσεται με διαφορετικούς ρυθμούς από το υπόλοιπο hardware. Κι αυτό είναι ένα ζήτημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κατασκευαστές. Έτσι, με ενδιαφέρον θα περιμένουμε να δούμε αν η LG τηρήσει την υπόσχεσή της για την εύκαμπτη οθόνη, αλλά αυτό που πραγματικά περιμένουμε να ακούσουμε, θα είναι το smartphone που θα μπορεί να «λυγίζει» στα χέρια μας, να διπλώνει και να μπαίνει στην τσέπη μας. Για να γίνει ένα τέτοιο smartphone, χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικές μέθοδοι στην παραγωγή των κυκλωμάτων και των μπαταριών που απαρτίζουν μία συσκευή. Οι ελπίδες εναποτίθενται στο γραφένιο, αυτό το νέο υλικό που είναι εξαιρετικά λεπτό και έχει εκπληκτικές ιδιότητες αποθήκευσης, αγωγιμότητας και αντοχής.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles