BREAKING

LG QNED TV: Η απόλυτη καινοτομία στις τηλεοράσεις

Εξαιρετικά υψηλή αντίθεση, πραγματικό μαύρο και ζωηρά χρώματα

H τεχνολογία QNED της LG σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις τηλεοράσεις LCD καθώς με τις αναβαθμισμένες και καινοτόμες τεχνολογίες, η προβολή βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό.

Η LG QNED τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει αληθινά χρώματα, εφαρμόζοντας νανοσωματίδια 1nm, ενώ πλέον, σε ανάλυση 8K, η QNED Mini LED TV αποδίδει απίστευτη ποιότητα εικόνας με βελτιωμένη πιστότητα χρωμάτων. Με το κομψό design της και το τέλειο φινίρισμα, η LG QNED Mini LED είναι σχεδιασμένη για να έχει την απόλυτη εμπειρία θέασης, μεγιστοποιώντας το περιεχόμενο παρακολούθησης. Η καινοτόμα οθόνη τεραστίων διαστάσεων αποδίδει πλούσια χρώματα και απίστευτη λεπτομέρεια στο αγαπημένο σας περιεχόμενο που πραγματικά κόβει την ανάσα.

Με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell η LG QNED βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων για ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα, ενισχυμένη φωτεινότητα και βαθύ μαύρο. Η συγχώνευση των τεχνολογιών παρέχει εικόνα απίστευτης ποιότητας με βαθύτερο μαύρο και ζωηρότερα χρώματα, για μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία. Τα mini LED αποδίδουν πιο φωτεινή και καθαρή εικόνα, ενώ γύρω στις 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές LCD TVs.

Για τους λάτρεις των ταινιών και της δράσης, η LG QNED MiniLED από τις πιο σκοτεινές μέχρι και τις πιο φωτεινές σκηνές, απεικονίζει τα χρώματα με ζωντάνια και ακρίβεια, σε ένα τρισδιάστατο χρωματικό φάσμα που εκτείνεται σε όλο το εύρος φωτεινότητας της οθόνης. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε μια αξέχαστη εμπειρία, ανεξάρτητα από την ταινία που παρακολουθείτε. Με το Dolby Vision IQ™, η LG QNED MiniLED χρησιμοποιεί τα μεταδεδομένα και τους ενσωματωμένους αισθητήρες φωτισμού των τηλεοράσεων για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο ενώ, ταυτόχρονα, το Dolby Atmos® αποδίδει πολυδιάστατο καθηλωτικό ήχο. Είναι ένας δυνατός συνδυασμός που προσφέρει μια πιο ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία.

Με την τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα ενώ ενισχύει το τυπικό περιεχόμενο HDR. Τώρα πια, όλες οι αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές θα έχουν πιο ζωντανή εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Επιπλέον, η LG QNED είναι η καταλληλότερη επιλογή για το gaming και τους φανατικούς των sports, καθώς με την κινηματογραφική της απόδοση, το πλήθος των χαρακτηριστικών της ενισχύουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Η LG QNED Mini LED υποστηρίζει το AMD FreeSync™[1] Premium, ώστε να παρέχει μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι, μειώνεται σημαντικά το flickering και η αλλοίωση, για παιχνίδια με καθαρότερη και ομαλότερη εικόνα, ακόμα και σε μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη.

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία LG ThinQ AI που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές[2] στα Ελληνικά, οι χρήστες μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, να περιηγηθούν εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε υπηρεσίες streaming, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή τους.

[1] Το AMD FreeSync™ Premium διατίθεται μόνο στο μοντέλο QNED90.

[2] Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων και εντολών. 

 

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment