21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Θετική η πορεία της LG, με τις πωλήσεις της να φτάνουν τα 59.7 εκατ. smartphones για το 2015

    H πορεία της LG είχε ένα μικρό άλλα θετικό πρόσημο για τη χρονιά που μας πέρασε, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησαν οι Κορεάτες μέσα στο 2015 πουλήθηκαν παραπάνω από 59.7 εκατομμύρια συσκευές με το LG brand. Σε σύγκριση με το 2014 η LG σημείωσε μία μικρή αύξηση της τάξεως των 600.000 μονάδων περίπου, που σίγουρα καλλιεργεί στους Κορεάτες με μία συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον.

    LG V10

    Όπως έγινε γνωστό, η LG μέσα στην χρονική περίοδο από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο για την χρονιά που μας πέρασε, κατάφερε να πουλήσει 15.3 εκατομμύρια συσκευές, εκ των οποίων 11 εκατομμύρια αποτελούσαν 4G LTE μοντέλα. Ποσοτικά η επίδοση της εταιρείας μεταφράζεται σε έσοδα 3.26 δισεκατομμυρίων δολαρίων και παρόλο που υπήρξε μία μικρή μείωση στις χρόνο με το χρόνο πωλήσεις που άγγιξε το 0.4%, τα έσοδα ανέβηκαν μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2015 περίπου στο 12%, ένα γεγονός που οφείλεται στην εξαιρετική πορεία της ναυαρχίδας V10 στην αγορά της Αμερικής.  Τα παραπάνω αποτελέσματα φανερώνουν μία σταθερότητα και μία βελτίωση της εικόνας της LG σε σύγκριση με το 2014 και δεδομένης της πίεσης που δέχονται οι περισσότεροι “παραδοσιακοί” κατασκευαστές από νέα (κυρίως made in China) brands που ανεβαίνουν διαρκώς, τότε σίγουρα η κορεατική εταιρία δεν τα πήγε κι άσχημα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles