24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    LG Signature: Ξεδιπλώνοντας τις state-of-the art τεχνολογίες του αύριο (IFA 2017)!

    H LG για ακόμη μία χρονιά παρουσίασε στην IFA την «αφρόκρεμα»των (λευκών και μαύρων) οικιακών συσκευών. H κορεατική εταιρεία ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά παρουσιάζοντας μία τεράστια γκάμα συσκευών υψηλής τεχνολογίας (ψυγεία, smart TVs, πλυντήρια κ.ά), οι οποίες δεν ξεχώρισαν μόνο για τα ανεπτυγμένα high-tech χαρακτηριστικά τους, αλλά και για την γοητευτική αισθητική τους. Άλλωστε, αυτό είναι και το core concept που βρίσκεται πίσω από την φιλοσοφία των ντελικάτων συσκευών της LG που ανήκουν στην οικογένεια συσκευών «Signature».

    LG-Signature-01

    Η σειρά LG Signature ενσωματώνει την λογική ότι μία οικιακή συσκευή οφείλει να διατηρεί την πραγματική «ουσία» της, από τη στιγμή που ολοκληρώνεται στο σχεδιαστικό board μέχρι που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή. Αν και είναι γνωστό το πόσο πολύ η LG δίνει σημασία τόσο στις λειτουργίες όσο και στο design των συσκευών της, με την περίπτωση της LG Signature προχωράει ένα βήμα παραπέρα, καθώς κάθε εκατοστό μίας λύσης που ανήκει στην οικογένεια των LG Signature έχει δουλευτεί με ξεχωριστή φροντίδα και προσοχή. Μέσω της σειράς LG Signature ο καταναλωτής εμβαθύνει σε ένα ταξίδι στην ουσία των πραγμάτων, όπου οι υπεύθυνοι της κορεατικής εταιρείας ξεδιπλώνουν τις πιο καινοτόμες και ελπιδοφόρες τεχνολογίες του αύριο, δίνοντας όμως έμφαση στην απλότητα που γοητεύει.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2017 μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε τα προϊόντα της σειράς LG Signature, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα της γνωστής εταιρείας και στο video που ακολουθεί μπορείτε να κάνετε μία βόλτα μαζί μας στο απίθανο booth της… n’ joy!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles