15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG Signature OLED TV R: Παρουσιάστηκε στη CES 2019 η τηλεόραση που …ξετυλίγεται από τη βάση της

    Ένα χρόνο μετά την πρώτη εμφάνιση της rollable OLED της στην περσινή CES, η LG επιλέγει τη φετινή έκθεση του Las Vegas για την παρουσίαση της Signature OLED TV R.

    LG-OLED-TV-R-Full-02

    Πρόκειται για τη νέα σειρά καινοτόμων 4Κ OLED TVs της κορεατικής εταιρείας που θα είναι διαθέσιμη σε διάσταση 65 ιντσών (65R9), κάνοντας τη διαφορά, φυσικά, καθώς, χάρη στο εύκαμπτο πάνελ της, μπορείτε να την …τυλίξετε και να την αποθηκεύσετε όταν δεν τη χρησιμοποιείτε. Ουσιαστικά, αποθηκεύεται σε μία βάση που έχει το μέγεθος μίας ηχόμπαρας και διαθέτει Dolby Atmos audio σύστημα 100W.

    LG-OLED-TV-R-Product-01

    Διαθέτει το Full Mode (όταν είναι πλήρως …ανεπτυγμένη) και το Zero Mode, αλλά ακόμη και το Line View το οποίο επιτρέπει να αποκαλυφθεί μόνο ένα μικρό τμήμα της οθόνης (εμφανίζοντας π.χ την ώρα, τον καιρό, μουσική, φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες).

    LG-OLED-TV-R-Line-02_0

    Όπως σημειώνει μάλιστα η εταιρεία, η τηλεόραση έχει δοκιμαστεί για 50.000 τυλίγματα και ξετυλίγματα χωρίς πρόβλημα.

    Επιπλέον, τροφοδοτείται από τον δεύτερης γενιάς Alpha A9 επεξεργαστή της LG με deep learning AI.

    LG-OLED-TV-R-Full-01

    Η σειρά R διαθέτει, μεταξύ άλλων, και υποστήριξη για Amazon Alexa και Google Assistant, όπως επίσης και για Siri μέσω του Apple AirPlay 2 και HomeKit..

    Η LG δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τελική ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή για το μοντέλο 65R9 – κάτι που πιθανώς θα μάθουμε μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2019.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles