13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG SK10Y soundbar: Ήχος προς κάθε κατεύθυνση και από ψηλά

    H LG θα παρουσιάσει στη διάρκεια της CES 2018 το νέο SK10Y soundbar που αποδίδει ισχύ 550W και υποστηρίζει σύστημα 5.1.2, αξιοποιώντας τη δύναμη της Dolby Atmos τεχνολογίας.

    LG SoundBar_SK10Y

    Μια αξιοσημείωτη πτυχή της τεχνολογίας είναι πως μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο χώρο, ακόμη και στο ταβάνι, προσφέροντας εντυπωσιακό ήχο προς κάθε κατεύθυνση, ενισχύοντας τον ρεαλισμό και την αίσθηση πως ο χρήστης βρίσκεται μέσα στη δράση. Για τη δημιουργία ενός τέτοιου δυνατού και καθαρού ήχου, το SK10Y είναι εξοπλισμένο με πολλαπλά ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός ζεύγους “upfiring” ηχείων για να περιβάλλει τον ακροατή από κάθε γωνία. Οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν την ένταση των “upfiring” ηχείων, βάσει του ύψους της οροφής του δωματίου.

    Χάρη στη συνεργασία της LG με τη Meridian Audio, το SK10Y ηχείο διαθέτει πρωτοποριακές βελτιώσεις ήχου σχεδιασμένες να προσφέρουν μια αξεπέραστη εμπειρία ακρόασης. Ως πρωτοπόρα εταιρεία στον ήχο υψηλής απόδοσης και πιστότητας και ως σημείο αναφοράς στην Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος (DSP – Digital Signal Processing) και στο πεδίο της ψυχοακουστικής, η Meridian εξόπλισε το SK10Y με λειτουργίες υψηλών επιδόσεων, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Bass and Space για να προσφέρει στους ακροατές πλούσιο ήχο, χωρίς συμβιβασμούς καθώς, όπου και αν κάθεται ο ακροατής, οι ήχοι είναι ζεστοί και καθηλωτικοί. Με την τεχνολογία Height Elevation της Meridian ήχος διαχέεται πιο ψηλά από το ύψος του soundbar και φτάνει στο επίπεδο της οθόνης, προσδίδοντας μεγαλύτερη σαφήνεια στην ομιλία και τη μουσική. Επιπλέον, το LG SK10Y είναι συμβατό με αρχεία ήχου υψηλής τεχνολογίας και χωρίς απώλειες για τέλεια αναπαραγωγή του ήχου, όπως ηχογραφήθηκε στο στούντιο. Πέρα από την αναπαραγωγή αρχείων μέχρι και 40kHz, το ηχείο προσφέρει μια δυνατότητα μετατροπής του ήχου που βελτιώνει την ποιότητα των κλασικών αρχείων ήχου σε υψηλή ανάλυση 24bit/192Hz για να ενισχύει την παραμικρή λεπτομέρεια κάθε τραγουδιού.

    Από σχεδιαστικής άποψης, το SK10Y τραβάει τα βλέμματα με τις αρμονικές και μοντέρνες ακμές του καθώς και με το λεπτό του προφίλ που ταιριάζει άψογα κάτω από πολλά LG 2018 OLED ή SUPER UHD μοντέλα τηλεοράσεων. Η συσκευή διαθέτει εξαιρετική προσβασιμότητα, καθώς μπορεί να συνδεθεί με κάθε hub, ηχεία και άλλες έξυπνες συσκευές που υποστηρίζουν το Chromecast. Ο χρήστης χρειάζεται απλά να πει “OK Google” και το αίτημά του για να αρχίσει να παίζει το αγαπημένο του τραγούδι, podcast ή ηχητικό κλιπ από την αγαπημένη του online streaming υπηρεσία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles