21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μόνο στα Public θα βρείτε 150 ευρώ φθηνότερα και σε 36 άτοκες δόσεις την LG smart TV 42”!

    [Δ.Τ.] Αναζητάτε ζωντανή εικόνα, τέλεια αναπαράσταση χρωμάτων, smart δυνατότητες και προσιτή τιμή στις 42’’; Χαμογελάστε είστε στα Public! Χάρη στην πανίσχυρη τεχνολογία Triple XD engine, η τηλεόραση LG 42LF5800 42″ Smart LED Full HD προσφέρει τέλεια χρώματα, αντίθεση και ευκρίνεια εικόνας ενώ με τις «έξυπνες» δυνατότητες της, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε διαδικτυακά προγράμματα, εφαρμογές και πολλά άλλα στην μεγάλη οθόνη.

    LG-LF5800-FULL-HD-SMART-TV-middle-1000-1101528

    Η τηλεόραση της LG ενσωματώνει επίσης τη λειτουργία PVR Ready, χάρη στην οποία έχετε τη δυνατότητα της εγγραφής αγαπημένων προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB stick. Επιπλέον, η LG με την εγγύηση 0 pixel, σας εξασφαλίζει ότι θα έχετε δωρεάν αντικατάσταση του προϊόντος ακόμα και στην περίπτωση ενός μόνο pixel που δεν λειτουργεί. Θα τη βρείτε στα Public 150€ φθηνότερα, από 499€ τώρα μόνο με 349€ και σε 36  άτοκες δόσεις, όπως επίσης και όλες τις επώνυμες τηλεοράσεις στις καλύτερες τιμές!!

    Για εκπτώσεις και προσφορές που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις επισκέψου τα καταστήματα Public ή το public.gr 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles