12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG Sound Bar SNH5: Ο καλύτερος ήχος για να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες!

    Η LG  παρουσιάζει το νέο Sound Bar SNH5 με τεχνολογία DTS Virtual:X και Meridian Lossless Packing[1] που έρχεται για να μετατρέψει το σπίτι σε κινηματογραφική αίθουσα και να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές απολαμβάνουν τη μουσική και τις αγαπημένες τους ταινίες.

    LG Sound Bar SNH5

    LG Sound Bar SNH5: Ηχητική εμπειρία που πραγματικά κόβει την ανάσα

    Το νέο μοντέλο διαθέτει το AI Sound Pro, το οποίο αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μπορούν να ακούσουν την κάθε λεπτομέρεια με κρυστάλλινο ήχο στους διαλόγους και πιο δυνατό στις σκηνές των ταινιών. Επιπλέον, το SNH5 μπορεί να λειτουργήσει και ως οικιακό σύστημα διαχείρισης, καθώς τους επιτρέπει να έχουν τον έλεγχο όλων των συνδεδεμένων LG ThinQ οικιακών συσκευών από την άνεση του σαλονιού τους. Ο κάτοχος του sound bar, για παράδειγμα, μπορεί να ελέγξει την κατάσταση του ψυγείου, του πλυντηρίου ή να  ενεργοποιήσει την ηλεκτρική σκούπα.

    LG Sound Bar SNH5

    Το νέο SNH5 υποστηρίζει έξοδο 4.1 καναλιών για μεγαλύτερη απόδοση ήχου, ενώ είναι συμβατό με LG τηλεοράσεις μέσω Bluetooth ή καλωδίων οπτικής ίνας και Dual HDMI. Τέλος, διαθέτει κομψό και λιτό σχεδιασμό, συμβάλλοντας στην εσωτερική διακόσμηση του εκάστοτε χώρου.

    [1] Η τεχνολογία Meridian Lossless Packing είναι αδειοδοτημένη στην Dolby ως πρότυπο για τον ήχο DVD

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles